Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Boleron är tillbaka – så bär du höstens stickade trend

21 aug, 2023 
AvAmie Chorr
Med hösten runt hörnet är det dags att börja tänka på de perfekta övergångsplaggen som kommer att hålla dig varm och stilfull när temperaturerna börjar sjunka. Och den stickade boleron är här för att göra just det.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Smygstarta modehösten med MQBrand logo
Smygstarta modehösten med MQ

En trend som verkligen tar plats på modescenen i höst är den stickade boleron. Detta mångsidiga och trendiga plagg har gjort en imponerande återkomst och erbjuder både värme och stil.

Annons

Boleron – en mix av retrocharm med en modern twist

Den stickade boleron är en modefavorit som erbjuder retrocharm med en modern twist. Inspirerad av 90-talets mode har den stickade boleron nu genomgått en uppdatering och är tillbaka i form av plagg med nya mönster, färger och texturer.

Så bär du boleron hösten 2023

Hösten är känd för sina varma och mustiga färger. Det är dessutom den perfekta tiden på året att verkligen jobba med lager-på-lager.

Annons

Matcha den nya årstiden med den stickade varianten av boleron. Utforska färger som roströd, olivgrön, djup vinröd och mörkblå för att passa in i säsongens palett. Välj mellan olika stickade texturer som kabelstickat, ribbat eller chunky stickat för att skapa en intressant kontrast i din outfit som samtidigt återspeglar din personliga smak och stil.

En av de stora fördelarna med den stickade boleron är dess mångsidighet. Den kan bäras både avslappnat eller till en mer elegant look beroende på hur du stylar den. För en avslappnad look kan du para ihop den med ett par jeans och en enkel t-shirt.

Annons

För en mer posh look kan du bära den över en sidenklänning. Och för en mer Spice girlsinspirerad look kan du bära boleron med ett ribbat linne, plisserad kjol och ett par färgglada strumpbyxor. Matcha gärna färgen på strumpbyxorna med färgen du har på boleron.

Foto: Instagram

Annons