Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

ELLE-redaktionens bästa leggings – här är våra favoriter

28 sep, 2022 
ELLE-redaktionens bästa leggings – 7 favoriter
Den ständiga jakten på ett par perfekta leggings. Det kan väl inte bara vara vi? Här är ELLE-redaktionens favoriter just nu!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bakom kulisserna – häng med när Janice plåtas för ELLEBrand logo
Bakom kulisserna – häng med när Janice plåtas för ELLE

Den är konstant pågående. Jakten på ett par perfekta leggings och tights. Sådana som sitter på plats, är tillräckligt långa, lagom korta, höga i midjan, har precis lagom låg midja, passar till träning, funkar till vardags – ja preferenserna för vilka leggings som är bäst i test är väl ungefär lika många som det finns (leggingsbärande) människor på jorden.

Och när man väl hittar ett guldkorn delar man med sig, eller hur? Så här kommer ELLE-redaktionens favoritleggings just nu.

Bäst i test – leggings: ELLE-redaktionens favoriter

Emma Blomberg, digital moderedaktör: Arket Seamless Yoga Tights

Bäst i test leggings: Arket

Jag kanske har gjort någon liten leggings-avstickare då och då, men kommer alltid tillbaka till Arkets sömlösa yogatights. Älskar dem! De håller passformen, är lagom höga i midjan och långa (och tro mig, jag är lång). Dessutom kostar de inte en hel månadslön! Du hör ju, de är helt klart värda ett test. Till träning brukar jag faktiskt köra på andra par, men de här raringarna är helt klart favoriter när det kommer till promenader, en kväll hemma eller att matcha till stickat eller en skjorta. Läs mer och klicka hem här (reklamlänk)!

Annons

Josefine Kanth, stylingredaktör: Filippa K High seamless leggings

Bäst i test leggings: Filippa K

Åren går och jag fortsätter att investera i Filippa Ks högmidjade High seamless leggings som mitt trogna go-to val av leggings. Till pilates-passet, promenader, hemmahäng eller kontoret. Varför? De är sömlösa så otroligt sköna men smiter ändå åt sådär lagom mycket. Materialet andas och det bästa av allt – de levererar en generös längd ända ner till anklarna. Du hittar dem här (reklamlänk)! Och de finns i fler färger här! (reklamlänk)

Annons

Mikaela Råberg, digital redaktör: Asana Pocket Legging

Bäst i test: Asana Pocket Legging

Upptäckte nyligen dessa i modellen Asana pocket legging, från Stockholmsbaserade Ninepine och blev helt kär! De är inte ett dugg genomskinliga, materialet är precis så persikomjukt och matt som det beskrivs på hemsidan, midjan är lagom hög, inget skär in – och de har fickor med plats för mobilen! De är de perfekta vardagstightsen som jag letat så länge efter och jag vill aldrig ta av mig dem. Priset är i mellanklassen, storleken normal (jag tog min vanliga storlek) och de finns dessutom i en tall-modell för dem med långa ben. Här hittar du dem!

Annons

Annie Eriksson, digital redaktör: Röhnisch justerbara pms-leggings

Bäst i test leggings: Röhnisch

Jag har en ganska bråkig mage som lätt sväller upp. Och extra bråkig blir den i samband med mens. Därför blev jag så himla glad när jag upptäckte Röhnisch PMS-kollektion. Mina leggings heter Infinite Flex Tights och är i färgen “Pale Sand”. Älskar färgen och designen! I midjan sitter ett par röda justerbara spännen som kan anpassas efter magens humör. Man kan också ha dem i början på graviditeten när magen börjar växa. Känner mig alltid snygg i dem samtidigt som att de är så sköna. Helt enkelt ett perfekt plagg som passar både till träning och vardag! Här hittar du dem (reklamlänk)!

Annons

Louise Åström, popkulturredaktör: ICIW Define Seamless Pocket Tights

Bäst i test: ICIW Define Seamless Pocket Tights

Jag vill att mina tights ska funka lika bra på gymmet som ute på en promenad, på brunch eller att ha till en skjorta. Dessutom måste de hålla att tvätta ofta. Mina nya favoriter kommer från ICIW. De är inte bara sköna, de sitter på plats och är i stretchigt seamlessmaterial utan jobbiga sömmar. Jag har både cykelbyxmodellen och ett par hellånga med hög midja och ficka på sidan av benet där telefonen eller korthållaren får plats. Här kan du läsa mer och shoppa dem (reklamlänk)!

Annons

Psst! De finns även i en ribbad variant här (reklamlänk).

Lovisa Lundström, editionschef: Lululemon Fast and Free High-Rise Tight 28

Bäst i test leggings: Lululemon

Supersköna träningsleggings som även funkar till vardags. Mjukt material, perfekt stretch, flera smarta fickor för mobil och nycklar! Håller passformen tvätt efter tvätt. Här kan du läsa mer om och klicka hem dem!

Penellope Ness, praktikant: Better bodies High waist leggings

Bäst i test: Better bodies

Supersköna träningstights som håller formen! De är bekväma att ha på sig och gillar att de har en ficka längs benet så att man kan ha sitt träningskort eller annat medan man tränar eller går på en PW. Jag är 1.70 och benlängden är aningen kort, så de kanske är inte optimala under höst och vinter för utomhusträning men funkar självklart lika bra inomhus på exempelvis gymmet. Här kan du shoppa dem (reklamlänk)!

Foto: TT/Imaxtree

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons