Monsterskon återvänder med avavav´s största kollektion någonsin

AVAVAV kollektion 2021

Skosnackisen är tillbaka och vi är mer än redo för lanseringen. Följ med in i Avavav´s kreativa designer Beate Karlssons värld, och förbered dig på unika former och siluetter.
25 augusti, 2021
0:55

Efter reklamen: Beate Karlsson - 5 saker du vill veta

(0:55)

Beate Karlsson, kreativa designern på Avavav, är kvinnan bakom den virala och eftertraktade monsterskon med tår – som definitivt väckt ett stort intresse bland den nya generationen, lanserar idag sin största kollektion någonsin. En kollektion som utan tvekan kommer starta nyfikna konversationer och dra till sig allas uppmärksamhet.

AVAVAV-kollektion 2021 The Claw
AVAVAV

Den ultimata tåskon

Den gigantiska stöveln som har namnet The Claw, känd som den ultimata tåskon, lägger vi absolut på minnet. En anatomiskt inkorrekt sko som verkligen sätter ton för Beates modeuttryck. Kollektionen är inspirerad av hur människor går på sina händer, och vi möts av förvridna siluetter som Beate har dragit ut ur det virtuella för att enligt henne själv skapa ett personligt uttryck som lever upp till dagens standard.

”Vi är inte i en tidig digital tid längre. Bilder idag accelereras mellan människor, datorer och plattformar i en oöverträffad takt. Det som lockar mig är att se dessa bilder manifesteras i verkliga livet. ” säger Creative Director Beate Karlsson.

AVAVAV-kollektion 2021 i grön klänning och tåformade klackar

Kollektionen släpps på AVAVAV´s hemsida idag – så håll utkik!

AVAVAV
AVAVAV-kollektion 2021 Pastellila kappa med stora solglasögon
AVAVAV

Under ELLEs stora intervju och heldags-plåtning med Zara Larsson bar hon flera av de eftertraktade skorna från Avavav. Läs mer om intervjun här.

Foto: Frida Marklund

Foto: Avavav & Frida Marklund

Missa inte

Stilsäker i svartvitt – Så stylar du höstens mönstertrend

Trenden vi inte kan få nog av!

Stylingtipsen som gör att du kan bära stickade klänningen från sensommar till höst och vinter

Se plaggen som fixar stilen!

Soft Goats höstkollektion 2021 "Storia Di Arcade" – se plaggen här

Med inspiration från de Italienska arkaderna!