Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Monsterskon återvänder med avavav´s största kollektion någonsin

25 aug, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
AVAVAV kollektion 2021
Skosnackisen är tillbaka och vi är mer än redo för lanseringen. Följ med in i Avavav´s kreativa designer Beate Karlssons värld, och förbered dig på unika former och siluetter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Beate Karlsson - 5 saker du vill vetaBrand logo
Beate Karlsson - 5 saker du vill veta

Beate Karlsson, kreativa designern på Avavav, är kvinnan bakom den virala och eftertraktade monsterskon med tår – som definitivt väckt ett stort intresse bland den nya generationen, lanserar idag sin största kollektion någonsin. En kollektion som utan tvekan kommer starta nyfikna konversationer och dra till sig allas uppmärksamhet.

AVAVAV-kollektion 2021 The Claw

Den ultimata tåskon

Den gigantiska stöveln som har namnet The Claw, känd som den ultimata tåskon, lägger vi absolut på minnet. En anatomiskt inkorrekt sko som verkligen sätter ton för Beates modeuttryck. Kollektionen är inspirerad av hur människor går på sina händer, och vi möts av förvridna siluetter som Beate har dragit ut ur det virtuella för att enligt henne själv skapa ett personligt uttryck som lever upp till dagens standard.

Annons

”Vi är inte i en tidig digital tid längre. Bilder idag accelereras mellan människor, datorer och plattformar i en oöverträffad takt. Det som lockar mig är att se dessa bilder manifesteras i verkliga livet. ” säger Creative Director Beate Karlsson.

AVAVAV-kollektion 2021 i grön klänning och tåformade klackar
Kollektionen släpps på AVAVAV´s hemsida idag – så håll utkik!
AVAVAV-kollektion 2021 Pastellila kappa med stora solglasögon

Under ELLEs stora intervju och heldags-plåtning med Zara Larsson bar hon flera av de eftertraktade skorna från Avavav. Läs mer om intervjun här.

Foto: Avavav & Frida Marklund

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons