Stjärnmodellen Arizona Muse delar sina bästa hållbarhetstips – från sitt hem i London

Från sitt hem i London checkar ELLE (digitalt) in med stjärnmodellen och hållbarhetsförespråkaren Arizona Muse som bjuder på hennes bästa hållbarhetstips i samband med att hon teamar upp med Zalando för att skapa mer medvetenhet kring cirkulärt mode!
19 november, 2020

Modellen, miljöaktivisten och sedan några år tillbaka hållbarhetsförespråkaren Arizona Muse har teamat upp med onlinejätten Zalando när de fortsätter ta kliv framåt i hållbarhetsfrågan – som under hösten lanserade ännu en hållbar kollektion tillsammans med 8 europeiska varumärken. Ett steg som både ska engagera och inspirera konsumenter att göra mer hållbara val. Under deras digitalt utrymme Zalando Greenhouse kan du som användare utforska kläderna, berättelserna och formgivarna bakom kollektionerna.

HÅLLBARHETSFÖRESPRÅKAREN Arizona Muse

Arizona Muse har länge varit delaktig i att visa att mode KAN ha en positiv inverkan på naturen. Med en ökande medvetenhet om världen omkring sig har hon blivit en passionerad förespråkare för hållbarhet och miljöförnyelse och en av de ledande rösterna om ämnet från modebranschen.

Arizona sitter i styrelsen för The Sustainable Angle, en ideell organisation som initierar och stöder projekt som minimerar miljöpåverkan från modebranschen, och bidrar till Fashion Revolution, ett team av företagsledare, politiska beslutsfattare och varumärken som arbetar tillsammans mot radikalt ändra sättet att köpa kläder, producera och konsumera. Hon är ambassadör för Greenpeace och Women For Women och har också samarbetat i kampanjer med Extinction Rebellion, FN: s utvecklingsprogram, Oxfam och mer nyligen Remake på deras #PayUp-kampanj.

ELLE bad stjärmodellen som arbetat för några av världens största varumärken om hennes bästa hållbarhetstips!

Arizona Muse delar sina bästa hållbarhetstips:

Foto & film: Arizona Muse/Zalando

LÄS MER:

16 vita hållbara skjortor – som räddar varje klädkris

Holzweiler fortsätter skapa hållbart mode med Zalando

Så bygger du en Capsule Wardrobe med 10 plagg