Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Alla vinnare från ELLE Trendspaning 2020

26 okt, 2020 
AvRedaktionen ELLE
AvSanna Rossäng
Årets digitala upplaga av succén ELLE Trendspaning gjorde ingen besviken. En fullspäckad kväll med det mesta och bästa inom mode, beauty, mat och inredning. Dessutom delades det ut finfina priser och nu kan vi ÄNTLIGEN avslöja alla vinnare!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Var du en av de lyckliga vinnarna av de lyxiga priserna från ELLE Trendspaning 2020? Nedan har vi samlat är ALLA vinnare:

Pris: Babor Adventskalender, innehållande 24 st lyxiga ampuller värde: 900 SEK

Vinnare: Alexandra Forsman, med motiveringen: "Beauty flash balm från Clarins - räddar mig alltid så att jag får en fantastisk hy!"

Pris: Babor Precious Collection, innehållande 7 power treatment ampuller värde: 600 SEK

Vinnare: Patricha Mosavatchi, med motiveringen: "Ett friskt rouge på kinderna tar fokus från alla andra oönskade fläckar, ojämnheter, trötthetstecken o allt vad det är."

Pris: Babor lifting set, innehållande Collagen Booster Cream, Collagen Boost Infusion, Eye Cream Day - värde: 1.400 SEK

Vinnare: Gisela Augustsson Retinol! Med motiveringen: "Ger allt min hud behöver; den blir slät, sund, smooth och sexigare."

Pris: Clarins make-up kit, innehållande Wonder Perfect Mascara 01 Black , Everlasting Youth Fluid 110, Everlasting Concealer Brow Duo , Velvet Lip värde: 1. 600 SEK

Annons

Vinnare: Kimia, Padellaro, med motiveringen: "En färgad mineral spf! Om jag har bråttom på morgonen är det vad jag prioriterar."

Pris: Bok ”Goda grejer” av Frida Lund

Vinnare: Fanny Lundström, med motiveringen: "Goda grejer! Vill bjuda min syster på lyxig mat! Hon har äntligen flyttat ner från Umeå och kan hänga."

Pris: Goodiebag innehållande lyxiga ampuller från Babor, makeup-kit från Clarins och svanenmärkta ljus och ljusstake från Mio till ett värde av 1.200 kr.

Vinnare:

Clara Westholm, med motveringen: "Jag ser fram emot att få njuta av att umgås med mina kompisar och min familj, i brist på allt annat man inte kan göra i rådande läge..."

Johanna Sjöbergmed motveringen: "Ser fram emot att få träffa mina älskade föräldrar och syskon som jag inte träffat på så länge"

Linnea, Bengtsson, med motveringen: "Utflykt till naturen med matsäck och fika"

Evelina Nilsson, med motveringen: "Att renovera och få färdigt alla våra fönster!"

Annons

Helene Magnusson, med motveringen: "En underbar tidning o lyxigt att kunna vara med på trendspaningen!"

Anna Karlsson, med motveringen: "Varma stickade tröjor, halloween, tända ljus och rött vin."

Tilde Lundbom, med motveringen: "Ser sååå mycket fram emot hemmakvällar i soffan framför någon bra serie, att få tända ljus och använda någon härlig ansiktsmask"

Maria Bäckman, med motveringen: "I Corona-tider ser jag framemot att fokus blir att uppdatera hemmet och hudvårdsprodukterna mer än glammiga partykläderna!"

Caisa Jansson, med motveringen: "Höstmys! Hösttrender! Selfcare! Göttig höstmat! En rejäl, njutig husvårdsrutin med ampuller och serum och syror."

Vendela Lissåker, med motveringen: "Att fokusera på mig själv, mitt välmående och hälsa. Men samtidigt kunna sitta i soffan och äta godis."

Helena Vikingson, med motveringen: "Samla vänner och familj runt middagsbordet, umgås i det lilla sällskapet - på avstånd. Tack för en trevlig kväll!"

Annons

Emma Leifby, med motveringen: "Jag ser framemot mörker, regn och rusk. Att få krypa in efter en säsong utomhus"

Malin Hagström, med motveringen: "Jag ser fram emot att köra massor med hemmaspa, en höstboozt, ansiktsmasker, tända ljus, härliga dofter i hemmet -höstmysa helt enkelt!"

Anne Ter-Borch, med motveringen: "Att ta mig tid för mig själv. Skön musik, tända ljus.ansiktsmask och njuta i soffan."

Martina Gronowska, med motveringen: "Jag ser fram emot en höst med Elle Sverige där jag kan inspireras av alla trender inom beauty & mode."

Linda Sedin, med motveringen: "Ta vara på tiden med mina nära och kära. Jag blev just väldigt påmind om att tiden vi lever kan vara kort. Så denna höst är det familj och vänner som jag kommer att få om lite extra."

Signe Brengesjö, med motveringen: "Jag ser fram emot den krispiga höstluften, att provlaga recept ur nyutkomna kokböcker och långa samtal men nära vänner."

Annons

Jonathan Kvist, med motveringen: "Ser fram emot att äntligen få träffa min flickvän igen."

Katarina Algovik, med motveringen: "Jag ser fram emot att ”boa in” mig hemma med tända ljus, stickad kofta, en kopp chai och senaste Elle."

Astrid Lagercrantz, med motveringen: "Härliga ridturer i skogen. Att mysa med nära o kära med ljuvlig mat och dryck och inte minst- de goda samtalen!"

Sara Ekstedt, med motveringen: "Att få mysa med min fina dotter och man i höstmörkret."

Emma Johansson, med motveringen: "Att inreda min nyrenoverade lägenhet förhoppningvis med massa inspo får denna live"

Kristin Augustsson, med motveringen: "Jag ser fram emot att ha en långledig jul. Då ska jag ta det lugnt och läsa böcker, ta hand om mig själv och hoppas jag kan träffa min familj."

Sofia Erinder, med motveringen: "Heliga onsdagar, jag och min bästa kompis ska se bonde söker fru, sippa rödvin och laga lyxmiddag varje onsdag hela hösten ut."

Annons

Cyndee Johansson, med motveringen: "Jag ser framemot att tända ljus och mysa ner mig i soffan med tidningen Elle som jag älskar att läsa"

Denice Hellman, med motveringen: "Jag ser fram emot att få mysa med min snygga sambo i höst! Samt att vi båda har på en go fuktmask och lurviga tofflor på tassarna. Nej men gud så gött!!"

Emelie Greiff, med motveringen: "Stickade tröjor, tända ljus och vin"

Madeleine Jusis, med motveringen: "Jag ser fram emot att sova i vindskydd under höststormarna"

Emma Lindmark, med motveringen: "De kallare krispigare vädret som gör det möjligt att ha snygga värmande jackor. Själv tycker jag om jackor och kappor som har behaglig fodring, då jag är kallis. De ska kännas som man är omsvept av en solstråle."

Sarah Axelsson, med motveringen: "Goodiebag - Från er kan det inte bli fel, av överraskningen i den vill jag ta del."

Evelina Lundin, med motveringen: "En goodie bag hade gjort vardagen extra goodie-Good i dessa tider!"

Annons

Marie Axén, med motveringen: "Mascara för att det får mina ögon att ”poppa”."

Araceli Hellström , med motveringen: "Clarins total eye lift"

Josefin Grunér, med motveringen: "Clarins läppglans. Ger perfekt fukt och färg"

Annika Sahlström, med motveringen: "Älskar läppstift"

Ana DeAfonseca, med motiveringen: "Chokladkakan med bryntsmör!!"

Olivia Vilhelmsson, med motveringen: "Denna kan jag inte leva utan : Erborian CC Red Correct, en underbar produkt speciellt nu när kylan och rodnad kommer hjälper denna mig att tona ner det röda. Underbar!"

Moa Lavikkala, med motveringen: "Handkräm Hemp från The Body ShopDet enda som hjälper knastertorra hösthänder! Används varje kväll."

Johanna Sjöberg, med motveringen: "Macs setting spray Fix+ Matte, ger en matt finish med med fin lyster!"

Louise Hallberg, med motveringen: "Klarar mig inte utan ett fuktgivand lip balmFör extra vardags lyx"

Cecilia Lindahl Thelander, med motveringen: "Ögonbrynsfärg! Från att slaviskt förespråkat penna så har jag gått över till skugga, will never go back!"

Annons

Martina Gronowska, med motveringen: "Jag kan inte leva utan återfuktande serum just nu! Ett måste i min beauty & makeup rutin!"

Ebba Hyllén Jennbert, med motveringen: "Mot konstant mörka ringar och viss rodnad - Clarins Instant Concealer nr 02. Bästa! 🙏🏼"

Anna Westergren, med motveringen: "En goodiebag!"

Johanna Juelsson, med motveringen: "Ögonfransböjaren! Lyfter hela ansiktet och gör att en känner sig mycket piggare. Fungerar alltid lika bra! Klassikern från Shiseido är såklart bäst."

Louise Falk, med motveringen: "Clairs E-vitamin mask Jag vaknar SÅ återfuktad, fina linjer=BORTA"

Linda Sedin, med motveringen: "Jag kan inte leva utan paulas choice bha 2%, mina porer älskar den! Bäst räddningen för min hud 🙏🏼"

Maya Dryselius, med motveringen: "Inoura Egg pore primer från tony moly, det som kanske syns minst men som gör mest för en vacker bas!"

Ina Malmström, med motveringen: "Min all time bästa beautyprodukt är Laura Merciers tinted moisturizer ✨ Älskar den oljefria versionen och att den har solskydd och täcker så fint!"

Annons

Malin Hagström, med motveringen: "concealern, tar bort mina mörka ringar under ögonen - perfekt!"

Jenny Nölvand, med motveringen: "Jag kan inte leva utan en riktigt go mist, just nu är det Nimue - Vitamin C Moisture Mist som gäller!"

Ulrika Nilsson, med motveringen: "Jag kan inte leva utan Peter Thomas Roth "Rose stem cell bio repair gel mask". Blir alltid leggad på Systemet varje gång jag har kört den, och jag är 34 år! Den är magisk!"

Linnéa Wilnerzon-Thörn, med motveringen: "Eyeliner!"

Therése Nilsson, med motveringen: "Jag kan inte leva utan Biodermas micellaire vatten!"

Katarina Algovik, med motveringen: "”All day all year” krämen från SisleyDen är allt i ett - därför kan jag inte undvara den!"

Magdalena Keller, med motveringen: "Clarins Masque Creme ” anti-soif” multi Hydrant!!Så att jag kan få pigga upp min gamla mor som nyss äntligen kommit hemfrån sjukhus med lite ljuvliga beautyprodukter!!"

Annons

Emma Lindmark, med motveringen: "Jag har en MAC mascara som aldrig gör mig besviken. Passar perfekt för att få en naturlig look. Den är dessutom lite mindre så om man inte hinner måla på morgonen så får den t.o.m lätt plats i byxfickan, smidigt!"

Anne Ter-Borch, med motveringen: "Bare minerals matte puder"

Hanna Erikpers, med motveringen: "Kan absolut inte leva utan denna nu under vintertid: La Roche Posay Cicaplast Baume B5 som räddat mig varje år när huden börjar kännas torr och stram. Ett måste för oss torrisar!"

Malin Johansson, med motveringen: "Min favoritprodukt är ACO Ansiktsolja som ger huden en underbar mjuk grund till makeupen. Måste bara alltid ha den, alla årstider. Bra pris också! Nån hunka bara =) Tack för att Ni finns!"

Maja Sjöberg Eborian, med motveringen: "CC Red Correct, räddar vilken trött morgon som helst!"

Fanny aasheim, med motveringen: "It cosmetics CC-Cream räddade min flammiga, torra hud. Aldrig varit mer tacksam för en Beauty-produkt ❤️"

Annons

Louise Berg, med motveringen: "Min foreo, har gett mig såååån go lyster!"

Emma Ejismark, med motveringen: "En godsak? Hur ska man kunna välja en? Ärligt talat - alla godsaker, bok eller bag- ger lycka! Ren lycka!"

Josefin Lindblom, med motveringen: "Pasta med tomatsås för att det är världens bästa rätt som går att variera i oändlighet. Det går aldrig att tröttna på."

Kristin Rosén, med motveringen: "Clarins Goodie Bag! Jag klarar mig _inte_ utan brynmascara. Ta allt annat från mig, men mina bryn är mitt ansikte och utan bryn är det helt kört. Kan ej kompromissa med brynen!"

Sara Ekstedt, med motveringen: "Chokladkaka (eller pms-kaka som Kakan kallade den för 😏)"

Linda Sedin, med motveringen: "Åh den goda brownien! 😍🤤 ge mig!"

Araceli Hellström, med motveringen: "Kladdkaka!!"

Johanna Lindau, med motveringen: "Boken har jag redan och älskar! Skulle därför bli så glad av en goodiebag, för att mysa till det i höst med det bästa från Elle."

Annons

Cecilia Lindahl Thelander, med motveringen: "Choklad i all äta men kronärtskocksgratängen såg himmelsk ut och vad vore livet utan bröd!"

Ebba Hyllén Jennbert, med motveringen: "Allt! Trerätters, vem vill inte ha det?"

Sofia Robertsson, med motveringen: "Efter Kakans reaktion kan jag inte göra annat än att välja PMS-kakan!"

Olivia Vilhelmsson, med motveringen: "PMS (BSB) Kakan!!!! Snälla rara vad jag behöver den i mitt liv!!"

Josefin Grunér, med motveringen: "Eftersom jag ligger hemma med pmsr pms-kakan det solklara valet!"

Marie Axén, med motveringen: "Pms-kakan för att den verkar vara full av ljuvlig choklad."

Louise Berg, med motveringen: "Pms-kakan! Har bakat den flera gånger! Älskar den!"

Louise Wachtmeister, med motveringen: "Pms kakan för den sålde ni in bra!"

Isabell Bergstedt, med motveringen: "chocklad fungerar alltid i alla lägen!! :)"

Daniela Azaric, med motveringen: "PMSKAKAN såklart!!!"

Annons

Louise Ståhlberg, med motveringen: "Pms-kakan 😍 Hade velat vara med live och smaka, så gott såg det ut! Behöver kokböcker då jag inte är duktig på varken matlagning eller bakning"

Johanna Juelsson, med motveringen: "Kan inte säga det bättre än Kakan, "PMS kakan!". Finns inget bättre än choklad (och ELLE!)."

Katja Asiksinen, med motveringen: "Älskar choklad!"

Meriam Ouldadda, med motveringen: "Bakning och matlagning är något som jag älskar att göra och för samman hela familjen."

Andrea Viberg, med motveringen: "Kronärtskocksgratängen för att den verkar sjukt spännande och inte testat liknande innan"

Malin Hagström, med motveringen: "BROWNIEN alladagar i veckan, kan verkligen relatera, Kakan, om cravingen den tiden i månaden!"

Amalia Wänman, med motveringen: "Jag hade valt en budapestbakelse."

Cicci Armini, med motveringen: "En goodie bag! 🤩För att jag ärlig talat är såååå värd den."

Vinnarna har kontaktats via mail. Vid eventuella frågor kontakta [email protected]

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons