Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Alla bär jeans just nu – ELLE ger dig en maxad inspirations-bomb från Paris

03 okt, 2022 
Alla bär jeans just nu – ELLE ger dig en maxad inspirations-bomb från Paris
Det råder denim-feber i Paris! Den franska modeveckans streetstyle visar att precis ALLA bär garderobens lilla älskling just nu, de klassiska jeansen. ELLE har samlat veckans bästa looks, gör dig redo att inspireras om 3, 2, 1.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Elsa Hosks mest stilsäkra looks på röda mattanBrand logo
Se Elsa Hosks mest stilsäkra looks på röda mattan

Äntligen är prime-time att bära allas vår garderobsälskling jeans. Och blickar vi till modeveckan i Paris som är inne på sina sista dagar står det glasklart att jeans är en kär favorit – till precis alla.

ELLE har nämligen spanat bland veckans alla streetstyle-looks och kan klargöra att det råder total denim-feber bland modeveckans besökare. Vi tackar och tar glatt emot den stilsäkra inspirations-bomben som nu finns att djupdyka i. Så se så, ta ett span bland streetstyle-looksen nedan. Vi lovar att du hittar minst (!) en ny stylingkombination att testa denna vecka!

Annons

Alla bär jeans – inspireras av de bästa streetstyle-looksen från Paris

Foto: Imaxtree

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons