Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Accessoarerna som lyfter säsongens basplagg – shoppingexpertens utvalda favoriter

30 aug, 2022 
AvCecilia Persson
Snygga accessoarer hösten 2022 – väska, halsband och skärp för dam
Med små medel kan du lyfta din höststil till nya höjder. ELLEs shoppingexpert Cecilia Persson listar tre typer av accessoarer som lyfter varje look i höst – och har handplockat köpen som fixar stilen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

När sommar sakta men säkert går mot höst väcks också ett sug hos många av oss att uppdatera garderoben med det som känns nytt och fräscht för säsongen. Men hur lockande det än kan vara att byta ut stora delar av innehållet i garderoben så är det inte bara ohållbart för både miljö och plånbok – det är inte heller nödvändigt för att få känslan av nystart.

Shoppingexperten listar: 3 accessoarer som lyfter varje look

Faktum är att du med enkla medel kan uppdatera din basgarderob genom att förändra silhuetten, färgskalan eller helhetsintrycket – här är tre stilknep som aldrig slår fel.

1. Ett effektfullt midjeskärp

H&M skärp

Ett skärp med ett spänne i midjan blir ett vackert blickfång som kan användas för att uppdatera allt från den klassiska stickade klänningen till kostymen. Skärpet på bilden ovan kommer från H&M och är gjort i läderimitation. Du kan se mer och köpa skärpet här (reklamlänk).

Annons
H&M skärp
Klicka på bilden för att komma direkt till skärpet.

En betydligt lyxigare variant hittar du hos Bottega Veneta, som skapar riktigt ha-begär med sitt hästskoliknande spänne. Du kan se mer och köpa bältet här (reklamlänk).

Bottega Veneta skärp
Klicka på bilden för att komma direkt till skärpet.

Guccis klassiska Horsebit-bälte är en annan klassisk variant med en spännande design. Du kan se mer och köpa skärpet här (reklamlänk).

Annons
Gucci Horsebit skärp
Klicka på bilden för att komma direkt till skärpet.

Hos Arket finns just nu ett stilsäkert skärp med ett snyggt guldfärgat spänne. Se mer och köp bältet här (reklamlänk).

Arket horsebit skärp
Klicka på bilden för att komma direkt till skärpet.
Annons

2. Ett personligt statementhalsband

Vilken look som helst får sig ett lyft med hjälp av ett stilsäkert halsband. Den personliga stilen dominerar just nu, så det är med andra ord enkelt att ta ut svängarna och hitta en favorit som passar just dig.

Jeanette Madsen – streetstyle med jeans, kavaj och stort halsband

Ett kedjehalsband med en chunky design är ett enkelt sätt att få plaggen i höstens basgarderob att genast kännas mer uppklädda. Det här guldpläterade halsbandet från Arket är lika fint att bära till jeans och kavaj, som på bilden ovan, som till en monokrom svart kostym-look eller varför inte den stickade klänningen? Halsbandet finns även med silver-plätering, se mer och köp det här (reklamlänk).

Annons
chunky kedjehalsband för dam från Arket
Klicka på bilden för att komma direkt till halsbandet.

Föredrar du ett halsband med en tunnare kedja så är tipset att spana in Maanestens fina halsband med stjärntecken-berlock. En enkel detalj som genast ger en mer personlig känsla! Du kan spana in alla stjärntecken-halsband här (reklamlänk).

halsband med stjärntecken för dam från Maanesten
Klicka på bilden för att komma direkt till halsbandet.

Det här silverfärgade halsbandet från Maria Black har en snygg T-bar-design som både blir ett lås och en fin detalj. Se mer och köp halsbandet här (reklamlänk).

Annons
silverhalsband med T-bar från Maria Black
Klicka på bilden för att komma direkt till halsbandet.

3. Den perfekta vardagsväskan

Om det är en accessoar som det är värt att lägga lite extra krut och eftertanke på så är det vardagsväskan, som kommer att bli din vapendragare till många olika tillfällen.

Streetstyle - kostymbyxor, stickad topp och beige väska

Om du är en av alla de som kombinerar hemmajobb med dagar på kontoret är en rymlig väska med plats för datorn ett måste. Den här stilsäkra väskan från Wera är gjord i läder, har den perfekta stela formen och ett snyggt spänne på axelremmen som ger den en välarbetad känsla. Den har dessutom en smart innerväska med fack och dragkedja. Du kan se mer och köpa väskan här (reklamlänk).

Annons
svart shopperväska från Wera
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Behöver du bara ha med dig det viktigaste under dagarna och vill lysa upp vardagen med en härlig färgklick så är Arkets populära crossbody-väska ett riktigt bra val. Den finns i flera olika storlekar och färger – just den här hösten kommer den i en riktigt snygg kleinblå nyans som är det perfekta substitutet till en svart väska. Den är i en liten modell, se mer och köp den här (reklamlänk).

blå crossbody-väska från Arket
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Om du vill få plats med lite mer så finns även den större varianten, som kommer i bland annat trendigt Bottega-grönt. Den finns i skrivande stund även i svart, brunt och ljusblått. Du kan se mer och köpa den här (reklamlänk).

Annons
Grön crossbody-väska från Arket
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Ett tidlöst val med lyxig touch står hyllade The Row för. Deras väska Jules har en lång axelrem och en stram, stel form som kompletteras fint av den strukturerade ytan som lädret har. Den kommer i en varm off-white nyans och finns även i svart. Se mer och köp väskan här (reklamlänk).

ljusbeige/vit väska Jules från The Row
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.
Annons
Så stylar du vardagsplaggen som höjer din lookBrand logo
Så stylar du vardagsplaggen som höjer din look

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons