Michaela Forni har blivit mamma – det ska sonen heta

Michaela Forni har blivit mamma till sonen Dante Forni
Bloggaren och författaren Michaela Forni har blivit mamma till en liten son. På Instagram visar hon upp den första bilden och ett gulligt videoklipp på sonen samt berättar vilket namn hon och sambon valt.
Annons

Författaren, entreprenören och influencern Michaela Forni har blivit mamma till en liten son. Det var i januari som Michaela Forni berättade för sina följare att hon och sambon Damon väntade barn tillsammans. Paret visade då upp den växande babymagen på en strand på Maldiverna.

Annons

Nu har parets son kommit till världen och det blev en liten Dante Forni. På Instagram visar Michaela Forni upp den första bilden efter förlossningen samt ett gulligt klipp på den nyfödda bebisen.

Annons

För Nöjesbladet berättar Michaela Forni kort om sina känslor efter förlossningen i ett sms: ”Det är det absolut mäktigaste jag någonsin upplevt! Går inte att jämför med någonting annat. Det är inte direkt skönt att föda barn men herregud vad det är värt det! Över en natt blev jag rikast i världen.”

Enligt tidningen ska sonen Dante ha fötts den 19 juli, två dagar efter beräknad förlossning.

View this post on Instagram

Dante Forni, 15 timmar gammal ❤️

A post shared by Michaela Forni (@michaelaforni) on

Gratulationerna på Instagram är många och även vi säger stort grattis till den nya lilla familjen!

Annons

Flera bloggare väntar barn

Det har knappast undgått någon att det råder något av en babyboom bland svenska influencers just nu. Kenza Zouiten Subosic blev nyligen mamma till sonen Nikola, poddkollegan Danijela Pavlica fick dottern Vienna i februari och i våras fick influencern Maja Nilsson Lindelöf sonen Ted Louie. Bland de som väntar barn finns kända influencers som Janni Delér och Penny Parnevik och det finns flera bloggare som inom de senaste åren blivit mammor, däribland Ida Warg och Margaux Dietz.

Flera bloggare och influencers har även valt att dela med sig av sin förlossning i videoformat. Margaux Dietz förlossningsvideo från år 2017 är en av filmerna som fått stor spridning och Ida Warg spelade även in en gripande förlossningsberättelse när hon fick sonen Elvis förra året. Den senaste förlossningsvideon publicerades av Kenza Zouiten Subosic där hon ärligt och ofiltrerat berättar och visar upp sin förlossning.

Foto: Michela Forni för Soft Goat & Instagram/privat

Läs mer:

Dela på:

Annons

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar