Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptSommarmatSomriga drinkar

Yollibox lanserar smaken vi har väntat på

13 sep, 2016 
AvThowe Wagner Larsson
Yollibox frozen yoghurt är ett utmärkt alternativ till vanligt glass, då den innehåller över 70% yoghurt och har låg fetthalt. Nu lanserar de äntligen den nya smaken Peanut Butter Bonanza.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Yollibox lanserar smaken Peanut Butter Bonanza.
Yollibox lanserar smaken Peanut Butter Bonanza.

Nu lanserar Yollibox den nya smaken Peanut Butter Bonanza, en smak som varit efterfrågad av ”Yollifans” tidigare.

– I kombination med detta är jordnötssmör en av de snabbast växande och mest populära produkterna just nu så det gjorde att vi blev ännu mer övertygade om att detta var helt rätt Yolli-smak att lansera till hösten, säger Victoria Carlsson, VD för Yollibox.

Läs mer: Veganska jordnötsbollar utan gluten eller tillsatt socker

Yollibox Peanut Butter Bonanza kan ätas som den är (gärna i kombination med en kopp kaffe) eller varför inte med bananskivor och smält mörk choklad. Smaksatt med ekologiskt jordnötssmör (100 % jordnötter) och helt utan sötningsmedel, aromer eller färgämnen är den nästan som ett mellanmål.

Annons

– Eller tillsammans med färska blåbär som tillbehör till våfflor på tjejbrunchen. Den är alltså favorit till många tillfällen!

Yollibox Peanut Butter Bonanza säljs på Mathem.se från och med den 12 september och på ICA från och med den 19 september. Pris: cirka 50 kronor.

Läs även: Nyttig vegansk fudge med jordnötssmör

Nyttig vegansk fudge med jordnötssmör.
Nyttig vegansk fudge med jordnötssmör.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons