Vinnaren av Sveriges Mästerkock 2014 lanserar Schysst Käk

Pulled pork sandwiches.

Långkok är gott och trevligt, men det är inte alltid man har tid att stå i timmar framför spisen. Speciellt inte en fredag när man kommer hem från jobbet. Nu lanserar därför Amir Kheirmand, vinnaren av Sveriges Mästerkock 2014, Schysst Käk.
07 mars, 2016

Schysst Käk är ett nytt middagskoncept framtaget av Amir Kheirmand, som vann Sveriges Mästerkock 2014. Det bygger på svenska och färdiglagade råvaror inom långkokssegmentet med tillhörande såser och salsor. Förutom klassiker som pulled pork, pulled chicken och ribs har de tagit fram helt nya produkter som pulled lax och pulled veggie, som består av jackfruit.

Amir Kheirmand vann Sveriges Mästerkock 2014.

Amir Kheirmand vann Sveriges Mästerkock 2014.

– I de konsumenttester vi har gjort är det många som tycker att det smakar hemlagat. Det är jätteroligt, men roligast av allt är att barnen fullkomligt älskar Schysst Käk, säger Amir Kheirmand.

All kött är svenskt och all tillagning sker i Sverige utan onödiga tillsatser eller konserveringsmedel. Till att börja med finns Schysst Käk i ett tiotal utvalda butiker i och kring Stockholm och Västerås, men senare i år lanseras konceptet i hela Sverige.

Pulles Veggies från Schysst Käk.

Pulles Veggies från Schysst Käk.