Vi listar Stockholms bästa Afternoon Tea!

19 maj, 2014
Afternoon Tea på Hotel Diplomat.

Afternoon Tea på Hotel Diplomat.

Hotel Diplomat, Strandvägen 7 C, Stockholm

På strandvägen hittar vi Hotell Diplomat som både erbjuder en klassisk Afternoon Tea samt en mer hälsosam variant för i år. Klassikern som de serverat sedan 60-talet består av nybakade scones och olika teer i kombination med små snittar och söta bakverk i miniformat. Nyheten för i år är en hälsosam variant med namnet ”Afternoon Tea-Tox”. Den har satts samman av bland annat raw bars, pumpa- och kokostryfflar, sockerfri mörk choklad, en fruktsallad på så kallad ”super fruit” och en hälsoshot gjord på bland annat spirulina.

Afternoon Tea på Berns Asiatiska.

Afternoon Tea på Berns Asiatiska.

Berns Asiatiska, Berzelii Park, Stockholm

I Berns vackra salonger mitt i Berzelii Park erbjuder de en asiatisk version av Afternoon Tea med valfria dumplings och ett stort utbud av spännande teer följt av sötsaker så det räcker och blir över. På dessertbordet hittar du bland annat mandelbiskvier, thai crème brûlee, tira mi su, citrustartlette, tryfflar, pannacottor och brownies.

Afternoon Tea på Svenskt Tenn.

Afternoon Tea på Svenskt Tenn.

Svenskt Tenn, Strandvägen 5, Stockholm

Svenskt Tenn på Strandvägen bjuder in till en magisk thésalong där man kan avnjuta en klassisk och elegant Afternoon Tea bestående av ljuvliga miniscones, olika marmelader, lemon curd, knäckebröd, varmrökt lax, romsås, biskvier, bakverk och en kanna med valfritt te.