Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Vaktelägg med sesamfrön

08 apr, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Recept på vaktelägg med sesamfrön
Vaktelägg är perfekta små munsbitar som passar utmärkt att äta som snacks innan maten. Här serverar vi dem med svarta sesamfrön för både extra smak och textur!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
(ELLE) Experternas tips: Så blir mat- och dryckesåret 2021Brand logo
(ELLE) Experternas tips: Så blir mat- och dryckesåret 2021

Vaktelägg med sesamfrön

Små munsbitar, både goda och vackra.

Bjud på vaktelägg med sesamfrön

6 portioner

Du behöver:

18 vaktelägg
Svarta sesamfrön

Gör så här:

  1. Koka äggen i tre minuter.
  2. Skala dem och vänd dem i sesamfrön, lägg upp i skål. Servera till ramslöksmajonnäs.

Recept och foto: Skovdal Nordic

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons