Skåla i bubbel och stötta samtidigt Regnbågsfonden

Nu kan du dricka bubbel och samtidigt bidra till att alla människor i hela världen får förutsättningar att vara sig själva utan att behöva vara rädda för att bli förföljda.
08 februari, 2017

True Colours är en ny cava där fem kronor per såld flaska går direkt till Regnbågsfonden och deras arbete för mänskliga rättigheter i hela världen.

– True Colours lanseras för att hylla människor i HBTQ-communityn och deras släkt och vänner, säger Caroline Grundström som är produktansvarig på leverantören Altia.

Stiftelsen Regnbågsfondens ändamål är att finansiellt hjälpa HBTQ-personer i hela världen, liksom enskilda personer, företrädesvis i länder där HBTQ-personer förföljs och trakasseras av myndigheter, polis och religiösa institutioner. Regnbågsfonden drivs idag av Jonas Gardell, Jon Voss, Arto Winter, Fredrik Robertsson, Kajsa Bergqvist och Johan Glad.

Cavan har en frisk fruktighet av citrus, röda äpplen och med en viss nötighet i eftersmaken. Den passar utmärkt som aperitif, till skaldjur, varma och kalla förrätter samt till fräscha desserter. Och snygg att ha på bordet!

True Colours cava (nr 78045-01) kostar 98 kr.

True Colours cava (nr 78045-01) kostar 98 kr.