Populärt: MatDrinkarVegetarisktAlla receptSommarmatSomriga drinkarGrillat

Taittinger släpper regnbågsskumpa inför Pridefestivalen

09 jun, 2016 
AvMats Bax
Den här champagnen vill vi dricka i sommar!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

När Europride hölls i Stockholm år 2008 släppte Absolut vodka den regnbågsfärgade flaskan ”colors” i samarbete med Gilbert Baker, konstnären bakom den regnbågsflagga som 1978 blev symbol för HBTQ-rörelsen.

Med veckor kvar till årets Pridefestival släpper champagneföretaget Taittinger en roséchampagne under namnet ”nocturne rosé special edition”, i en flaska prydd av regnbågsflaggan

Denna roséchampagne speglar våra värden. Taittingers champagner skapas alltid med ett enda mål; att vara en del av delade upplevelser och oförglömliga ögonblick av kärlek och glädje,” skriver Taittinger i ett pressmeddelande.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Smaken ska vara något sötare än andra champagner, vilket enligt företaget ska göra den särskilt lämpad för kvällar och nätter. Nocturne Rosé Special Edition släpps den 2 juni och kostar 480 kronor.

LÄS OCKSÅ:

Dessa platser besöker champagnetrucken i sommar

Så gör du champagnecocktail med fläder och sockervadd

Sveriges billigaste champagne släpps idag

Annons