Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Stjärnkocken Johan Jureskog lanserar eget kött och talg!

07 apr, 2015 
AvCassandra Lindblom
Annons
Johan Jureskog-lanserar-kott-pa-hemkop

Kocken och krögaren Johan Jureskog har tagit fram en köttserie under eget namn som kommer till Hemköps butiker i mitten på april. Serien består av noga utvalt kött från Skottland som hängmöras i 21 dagar. Samtidigt lanseras även talg – en av Johans stora kökshemligheter. Talg är ett naturligt matlagningsfett som kan användas till allt från stekning, fritering och smaksättning i såser.

Johan Jureskogs talg kommer i en av de högsta kvalitetsklasserna som går att få tag på. Förpackningen väger 500g och har en naturlig hållbarhet på upp till ett år vid förvaring i kylskåp. Talgen används istället för smör eller olja vid stekning på hög värme. Den fungerar även som frityrolja för pommes frites och kan ersätta skirat smör i bearnaisesås för extra rik och fyllig smak.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons