Artikeln innehåller reklamlänkar

6 snygga mixers till köket

grön smoothie blender

Dags att stärka kroppen? Gröna smoothies är ett bra sätt att smyga ner massor av nyttigheter i din frukost eller mellanmål. Vi har valt ut 6 snygga mixers som det enkelt och kul att få till nyttiga smoothies.
09 januari, 2020

Det är inte alltid lätt att hinna med ordentliga mellanmål eller en frukost som stärker din kropp så den orkar långa dagar med högt tempo. Men att tänka på sitt välmående är viktigt och därför är det bra att hitta goda vanor som fungerar för dig.

Enkla nyttiga smoothies

Ett väldigt enkelt sätt att få i sig massor av näring i form av stärkande vitaminer och mineraler är en nyttig smoothie. Det är enkelt att ”gömma” nyttigheter som kanske barnen (eller du själv) annars inte gillar för att få en riktigt power-frukost. Med en bra bas av yoghurt och frysta frukter kan du sedan lägga till allt möjligt för att få till en nyttig smoothie. Testa mixa ner spenat för en grön smoothie fylld med järn, vitaminer och mängder med antioxidanter som stärker huden.

Ett annat bra tips för att minska svinn och få lite extra sötma i en grön smoothie är att spara broccolistjälkarna och mixa ner nästa gång du gör en grön smoothie. Eller varför inte prova en riktigt lyxig variant med havregurt, banan och kakao där den sistnämnda innehåller stora mängder magnesium som kan motverka trötthet. Toppa med några paranötter som är rika på nyttiga fetter och hjälper till att hålla dig mätt längre.

För att få till en god vana måste det vara enkelt att börja. Idag finns det mängder med olika mixers och blenders att välja mellan när du vill få till en riktigt nyttig smoothie. Större varianter som kan användas till olika saker i köket, men också små som är anpassade till just smoothies där du mixar och dricker ur samma glas. Vi har valt ut 6 snygga blenders som gärna får ta plats i köket.

1. Blender från retromärket Smeg

Retro Blender från Smeg program för iskross och smoothie. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)!

2. Rosa blender från klassiska Kitchen Aid

Sockersöt liten blender från det klassiska märket Kitchen Aid. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)!

3. Specialdesignad av Dolce & Gabbana

En specialutgåva från märket Smeg i samarbete med Dolce & Gabbana. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)!

4. Smidig to-go funktion

En kraftfull blender där du mixar smoothien direkt i glaset som du enkelt kan packa rakt ner i väskan. Här köper du den (länk till Adtraction)!

5. Kraftfull och okrossbar

En kraftfull blender från Hamilton Beach som ska ha en okrossbar mixerkanna. Här köper du den (länk till Adtraction)!

6. Enkel design med kraft

En enkel, snygg helsvart blender från Philips. Perfekt till både smoothie och mat. Här köper du den (länk till Adtraction)!

Foto: TT

LÄS MER:

10 snabba sätt att hälsoboosta din smoothie

10 proteinrika ingredienser till smoothie