Skumpa i sexpack! Här är Moets nya – och briljanta – champagne

Fransk lyx i miniformat när Moët & Chandon släpper sexpack småflaskor champagne.
23 maj, 2017

Champagne – den säkraste drycken om du vill lyxa till en grillkväll, en kväll i parken eller en helt vanlig middag. Nu kommer det franska champagnehuset Moët & Chandon med en nyhet som ytterligare höjer lyxkänslan. Samma flaskor serverades nu på ELLE-galan 2018 där gästerna bjöds på småflaskor med liten tratt – en dryck värdig en kväll som ELLE-galans!


Foto Studio Emma Svensson

På Moëts amerikanska instagramkonto visar de upp den nya gulliga flaskan som säljs i sexpack för 99.95 dollar, runt 870 kronor.

503 Service Unavailable

Moët släpper också en liten ”tratt” som rimligen är till för att göra upplevelsen av att dricka direkt ur flaskan aningen flärdfullare.

”Den här nya tolkningen av det klassiska sexpacket är det perfekta sättet att lyfta vilket firande som helst, eftersom gästerna får sin egen flaska champagne”, skriver Moët & Chandon i ett pressmeddelande.

Hörde vi skål?

Än så länge finns Moëts champagnesexpack inte i Sverige, men eftersom Systembolaget redan säljer treliters- och sexlitersförpackningarna borde det inte dröja allt för länge innan de plockar in den här nyheten. Cafés dryckesredaktör Andreas Grube tipsar här om Systembolagets bästa skumpa.