Vasastan utmanar Östermalm med en semmelpizza

15 feb, 2015 
AvCassandra Lindblom
Vasastan utmanar Östermalm med en semmelpizza.
Haga Tårtcompani & Bageri utmanar Tösses populära semmelwrap med en semmelpizza. Semmelpizzan är rund, går att skära i bitar och räcker till många.
Annons

Semlan är stenugnsbakad och har en krispig botten med bakad mandelmassa. Den toppas med små snygga gräddklickar och lite rostad flagad mandel som förgyller det hela. Den är enkel att äta i handen och man behöver absolut inte kniv och gaffel.

– Semmelpizzan levereras självfallet i Hagas egna nya pizzakartong, speciellt framtagen enbart för fettisdagen. Pizzan är inget vi gör för att tjäna pengar utan det är en limited edition och en rolig grej. Vi gillar att göra nya saker och är väldigt lekfulla i vårt skapande, säger Oscar Målevik.

Semmelpizza från Haga Tårtcompani & Bageri.
Semmelpizza från Haga Tårtcompani & Bageri.

Semmelpizzan kommer att finnas till försäljning på Haga Tårtcompani & Bageri under Fettisdagen den 17 februari 2015 på Torsgatan 75 i Stockholm.

Annons
Semmelpizza från Haga Tårtcompani & Bageri.
Semmelpizza från Haga Tårtcompani & Bageri.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons