Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Recept på tre varianter av tacos – gjorda på fisk eller bönor

14 nov, 2014
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vår mat- och livsstilsbloggare Anja Forsnor och vår tidigare bloggare Linnéa Johansson inspirerar ständigt med nya recept på allt från smoothies och fruktdrinkar till mellanmål och bruncher till komplettaa helgmiddagar. Har du inte hittat till deras bloggar ännu rekommenderar vi att du gör som så många andra och börjar följa deras bloggar kontinuerligt. Anjas blogg finns här – och Linnéas nya blogg hos Elle Mat & Vin finns här.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Vi har samlat tre av deras recept som visar tre sätt man kan variera sina tacos på, och byta ut köttet mot fisk eller bönor. Varför inte prova en ny variant på den klassiska helgmiddagen?

De tre recepten på tacos hittar du här:

Linnéas Surf Tacos.

Anjas Fisktacos i vitkålsblad och ärthommus.

Anjas vegetariska böntacos.

Annons