Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Kall avokadosoppa med kavringshjärta

18 jun, 2018
AvRedaktionen
Kall avokadosoppa med kavringshjärta.
En kall avokadosoppa passar perfekt till förrätt eller på buffébordet. Servera tillsammans med goda hjärttoast dekorerade med gräslöksblomma.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tid: 10 minuter

Du behöver:

6 avokado

1 1/2 citron (saften av)

10 1/2 dl kall hönsbuljong (eller grönsaksbuljong)

6 msk konjak

6 krm curry

3 krm peppar och ev lite salt

Gör så här:

Klyv avokado, kärna ur och droppa citronsaft över så de inte mörknar. Gröp ur halvorna och lägg i mixer eller matberedare tillsammans med övriga ingredienserna. Mixa soppan tills den blir slät. Smaka av, ställ kallt. Servera tillsammans med goda hjärttoast dekorerade med gräslöksblomma.

Kall avokadosoppa med kavringshjärta.
Kall avokadosoppa med kavringshjärta.

Av: Linda Sandberg
Foto: Kirsten Hinder

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons