Ravioli med svartkål och getost

Recept på ravioli med svartkål och getost

Bjud på en lättlagad och supergod ravioli! Denna variant med svartkål, kronärtskocka och getost är helt oemotståndlig.
13 januari, 2020

4 portioner

Du behöver:

500 g ost- och spenatfylld ravioli

300 g svartkål

200 g kronärtskocka, från burk går bra

1 bit getost, ca 70 g

Salt och svartpeppar

Gör så här:

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Ansa kålen, skär bort den träiga mitten och riv i mindre bitar.
  3. Sautera kålen i en stekpanna med lite vatten från pastakoket.
  4. Skär kronärtskockorna i mindre bitar och blanda ner i pannan med kål.
  5. Värm upp och fördela sedan över den nykokta pastan.
  6. Fördela på tallrikar, dela osten och lägg en bit på varje portion.
  7. Salta, peppra och servera genast.
Recept på ravioli med svartkål och getost

Ravioli med svartkål och getost.

Av: Gitte Heidi Rasmussen

Foto: Betina Hastoft

LÄS MER:

Ravioli med blomkål och knaprig pancetta

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: