Pepparkaks- och pistagebollar med apelsin

Supergoda pepparkaksbollar smaksatta med pistage och apelsin. Perfekt som julgodis och gott till glöggen!
10 december, 2013
Pepparkaks- och pistagebollar med apelsin.

Pepparkaks- och pistagebollar med apelsin.

Ca 25 st

Du behöver:

150 g pepparkakor, till exempel Annas Original Pepparkakor

1 1/2 dl osaltade pistagemandlar + några till garnering

1 msk rivet apelsinskal

2 – 3 msk apelsinjuice

3 msk strösocker

1 äggvita

Gör så här:

Smula pepparkakor fint och finhacka pistagenötterna, gärna i en matberedare. Tillsätt apelsinskal och juice, socker och äggvita. Blanda ihop alla ingredienser och forma till små bollar. Rulla bollarna i hackade pistagenötter och lägg upp på ett serveringsfat.

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: