Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Pasta med rödbetshummus och fetaost

02 mar, 2018
AvRedaktionen
Färgglad pasta med rödbetshummus och fetaost.
Snabb och enkel vardagsrätt med pasta och rödbetshummus blandad med olivolja. Avsluta med att smula över fetaost, pumpakärnor och färsk oregano.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

2 portioner

Du behöver:

1 burk rödbetshummus (Sevan)

valfri pasta för 2 personer

100 g fetaost

2 msk pumpakärnor

2 msk olivolja

salt

färsk oregano

Gör så här:

1. Koka pasta enligt anvisningar.

2. Vispa ihop rödbetshummus med 2 msk olivolja och 1 msk av pastavattnet. Vänd ner pastan.

3. Smula över fetaost, pumpakärnor och färsk oregano.

Pasta med rödbetshummus och fetaost.
Pasta med rödbetshummus och fetaost.

Foto och recept: Sevan

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons