Nyårsmeny: Hummersallad, ankbröst och ile flottante

Nyårsmeny med hummersallad, ankbröst och ile flottante.

Fira in det nya året med en härlig trerättersmiddag med hummer, anka och île flottante som ett gnistrande avslut. Duka med vackert porslin, en massa ljus och din godaste champagne!
14 december, 2018

FÖRRÄTT:

Hummersallad med chilimajonnäs

Ljuvlig hummersallad med hemmagjord chilimajonnäs. Majonnäsen kan du göra en dag i förväg. Köp helst färsk hummer!

Till receptet >>

Hummersallad med chilimajonnäs.

Hummersallad med chilimajonnäs.

HUVUDRÄTT:

Knaperstekt ankbröst med björnbärssås

Knaperstekt ankbröst med sötsyrlig björnbärssås, krispig potatiskaka och lättstekt pak choi. Perfekt huvudrätt till nyår!

Till receptet >>

Knaperstekt ankbröst med björnbärssås.

Knaperstekt ankbröst med björnbärssås.

EFTERRÄTT:

Île flottante med röda vinbär

En klassisk fransk dessert med mjuka maränger i vaniljkräm. Namnet betyder flytande öar, och syftar på marängerna i vaniljkrämen.

Till receptet >>

Île flottante med röda vinbär.

Île flottante med röda vinbär.

Här hittar du fler nyårsmenyer >>

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: