Nyårsmeny: Hummersallad, ankbröst och ile flottante
- AvRedaktionen
Fira in det nya året med en härlig trerättersmiddag med hummer, anka och île flottante som ett gnistrande avslut. Duka med vackert porslin, en massa ljus och din godaste champagne!
FÖRRÄTT:
Hummersallad med chilimajonnäs
Ljuvlig hummersallad med hemmagjord chilimajonnäs. Majonnäsen kan du göra en dag i förväg. Köp helst färsk hummer!
Till receptet >>
HUVUDRÄTT:
Knaperstekt ankbröst med björnbärssås
Knaperstekt ankbröst med sötsyrlig björnbärssås, krispig potatiskaka och lättstekt pak choi. Perfekt huvudrätt till nyår!
Till receptet >>
EFTERRÄTT:
Île flottante med röda vinbär
En klassisk fransk dessert med mjuka maränger i vaniljkräm. Namnet betyder flytande öar, och syftar på marängerna i vaniljkrämen.