Nu är världens finaste frukt här – den rosa ananasen!

13 mar, 2018 
AvJohanna Lejon
Trodde du att du sett allt? No no! Nu kommer nämligen en helt ny frukt. Vad? Rosa ananas!
Annons

Trött på äpplen och bananer? Ja då är 2018 ditt lyckoår! Det är nämligen i år som en helt ny frukt börjar säljas – den rosa ananasen! Den supergulliga, och väldigt Instagramvänliga frukten, har utvecklats i 12 år, skriver Country Living. Men det är alltså först nu som den har börjat säljas i butikerna, av fruktföretag som Del Monte och Dole.

Roséananas – någon?

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Men hur blir den då rosa? Genom att lägga till lycopene, ett ämne som gör frukt just röd – och rosa. Och namnet? Roséananas.

Vågar vi gissa att denna frukt kommer att figurera flitigt på sociala medier i sommar. Den är onekligen perfekt att dekorera drinkar med. Och det bästa av allt? Nu går det att göra rosa Piña Coladas!

Läs mer:

Annons
Innehåller annonslänkar