Nektarinspett med parma – perfekt till buffébordet
- AvRedaktionen ELLE
Nektarinspett med parmaskinka funkar som förrätt, snittilltugg eller tillbehör. Vid första anblicken ser det kanske inte mycket ut men här gömmer sig stor smak i ett litet paket!
10 heta mat- och dryckestrender 2021

Nektarinspett med parma
En liten och härlig smaksensation – perfekt till buffébordet!
16 spett
Du behöver:
3 nektariner
8 skivor parmaskinka
1 kruka färsk basilika
Till servering:
2 msk balsamicosirap
Gör så här:
- Halvera, kärna ur och skär nektarinerna i 16 klyftor. Dela skinkskivorna på längden så du får 16 smala bitar. Vira en skinkskiva med ett basilikablad runt varje nektarinklyfta.
- Fäst tandpetare eller cocktailpinnar genom godbitarna. Lägg på ett fat och droppa lite balsamicosirap över före servering.
Recept: Camilla Biesbjerg Foto: Betina Hastoft
LÄS MER: