Nektarinspett med parma – perfekt till buffébordet

Recept på nektarinspett med parma

Nektarinspett med parmaskinka funkar som förrätt, snittilltugg eller tillbehör. Vid första anblicken ser det kanske inte mycket ut men här gömmer sig stor smak i ett litet paket!
04 februari, 2021

Nektarinspett med parma

En liten och härlig smaksensation – perfekt till buffébordet!

Så lätt gör du nekatrinspett med parma

16 spett

Du behöver:

3 nektariner
8 skivor parmaskinka
1 kruka färsk basilika

Till servering:

2 msk balsamicosirap

Gör så här:

  1. Halvera, kärna ur och skär nektarinerna i 16 klyftor. Dela skinkskivorna på längden så du får 16 smala bitar. Vira en skinkskiva med ett basilikablad runt varje nektarinklyfta.
  2. Fäst tandpetare eller cocktailpinnar genom godbitarna. Lägg på ett fat och droppa lite balsamicosirap över före servering.

Recept: Camilla Biesbjerg Foto: Betina Hastoft

LÄS MER:

Paprikaspett med färskost och bacon