Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Paprikaspett med färskost och bacon

05 jun, 2017
AvRedaktionen
Paprikaspett med färskost och bacon.
Mjuka och söta paprikor med bacon och en krämig och salt fetaoströra – mums! Lägg upp på fat och strö över gräslökshack.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

20 stycken

Tid: 15 minuter

Ingredienser:

10 snackspaprikor i olika färger

200 g fetaost

100 g färskost

1 msk olivolja

3/4 dl gräslök (finhackad)

salt och peppar

20 baconskivor

20 träspett

Gör så här:

Sätt ugnen på grillfunktion. Dela paprikorna och kärna ur. Blanda feta, färskost och olja till slät kräm. Tillsätt 1/2 dl gräslök och smaka av med salt och peppar. Fördela krämen i paprikorna och vira en baconskiva runt varje paprika. Stick igenom ett träspett och grilla i ugn ca 10 minuter tills de fått färg. Lägg upp på fat och strö över resterande gräslökshack.

Paprikaspett med färskost och bacon.
Paprikaspett med färskost och bacon.

Av: Victoria Nordström
Foto: Lennart Weibull

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons