Populärt: Mat Vegetariskt Alla recept Somriga drinkar Grillat Vintips till middagen Sommarmat

Något extra att fira/lyxig after work?

31 mar, 2014
AvRebecca Wictor
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Fira våren med champagne och caviar på Metropol Palais genom att provsmaka den efterlängtade årgången av Champagne Delamotte Blanc de Blancs 2004 som är öppen och generös med charmig frukt och ett härligt djup, läcker syra och krämig mousse samt toner av äpplen, mogen citrus, nötter och mineraler. Långt elegant slut.

Carelian Caviar Baerial Malossol är en färsk, opastöriserad caviar som inte innehåller några andra tillsatser än 3.5 procent salt.Caviaren har hela, vackra korn med en fin oljighet på ytan. De mjuka membranen exploderar mot gommen och sprider den delikata smaken i hela munnen. Doften är mycket ren och drar åt hav. Smaken är smörig med en god integrerad sälta och lång, intensiv eftersmak.

ERBJUDANDET gäller en flaska Champagne Delamotte Blanc de Blancs 2004 (75 cl) och 1 burk 30 Carelian Caviar (30 g) serverad med toast Melba 1195:- (ordinarie pris 1695:-)

27 mars-23 april  2014, måndag till lördag 17.00-00.00, söndagar 17.00-22.00 i nya franska brasseriet och baren (stängd söndagar) på Metropol Palais, Sveavägen 77. Med lite tur och fint väder öppnar vi även vår uteservering….

Annons

Metropol Palais är det ursprungliga namnet på biografen som öppnade i lokalen den 3 september 1927. Sedan 1985 har stora salongen fungerat som evenemangslokal, men nu finns även ett franskt brasserie och en cocktail bar. Efter en omfattande renovering och restaurering är det premiär igen – Metropol Palais är tillbaka i sin fulla glans!

Dessutom får du det senaste numret av tidningen ELLE mat & vin med massor av festliga mat- och vintips då du besöker restaurangen (så långt lagret räcker).

Välkomna!

Metropol Palais, Sveavägen 77 Stockholm 010-4427860 www.metropolpalais.se

Uppge ”Vinklubben Johan Lidby” vid bokningen!

Annons