Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Melina Criborn och Jannike Nordström gör upp i OLW Snack Battle

16 mar, 2023 
AvNami Kawakita
Melina Criborn och Jannike Nordström gör upp i OLW Snack Battle
OLW lanserar chips framtagna av influencers – Melina Criborn och Jannike “Bisse” Nordström tävlar mot varandra och det är du som avgör vems smak som är godast!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Chips med löjromsdippBrand logo
Chips med löjromsdipp

OLW lanserar för första gången någonsin chips framtagna av influencers. Bakom de två nya linschipsen står Melina Criborn och Jannike "Bisse" Nordström som nu gör upp i OLW Snacks Battle. Och det är du som röstar fram vinnaren! Vad är det som står på spel förutom äran? Vinnaren får nämligen 25 000 kr att skänka till valfri välgörenhetsorganisation.

Under drygt ett års tid har Jannike "Bisse" Nordström och Melina Criborn tillsammans med OLWs produktutvecklare, brand managers och produktdesigners, tagit fram sitt alldeles egna linschips. Chipsen är veganska och innehåller hela 13% protein och 40% mindre fett än standardchips.

Annons

Det har varit en gedigen utvecklingsprocess, där Melina och Jannike har varit involverade i från smakutveckling till design. För att hitta sin perfekta smak har Melina och Jannike fått testa chips med smak av allt ifrån hallon-lakrits till pyttipanna för att få inspiration. De har under månader sedan justerat sina egna smaker och slutreslutatet som Jannike och Melina nu presenterar är varsitt linschips som både till smak och utseende utgår från deras personliga preferenser.

Melina Criborn

Instagram: @melina.criborn

Annons
För Melina Criborn är det hennes förkärlek till löjromschips som har varit en inspirationskälla.

Melina är uppvuxen och bosatt i Stockholm. Hon driver en skönhetssalong, är influencer, poddare och tvåbarnsmamma. Melina lever bland matgalna personer och räds inte en utmaning.

Melina Criborns bidrag är Party Perfection, där hennes förkärlek till löjromschips har varit en inspirationskälla. Party Perfection, med smak av smetana och dill, är det perfekta krispiga mingelsnackset som med fördel serveras med dipp och löjrom.

– Jag har en livslång relation till OLW och blev lyrisk när jag fick frågan. Det känns ärofyllt och nervöst att nu få presentera slutresultatet. Jag är en vinnarskalle och hoppas och tror att jag tar hem detta, säger Melina Criborn.

Annons

Jannike "Bisse" Nordström

Instagram: @bisse_

Influencern Jannike "Bisse" Nordström har inspirerats av tacos, familjetid och fredagsmys.

Jannike är uppvuxen i Åhus och nu bosatt i Stockholm. Hon är mäklare, influencer och tvåbarnsmamma. Jannike älskar att maxa snacksen till hemmakvällen och delar ofta med sig av tips och trix i köket.

Annons

Jannike Nordströms satsar på Finally Friday, med smak av taco och krämig cream cheese. Här är det Jannikes passion för tacos, familjetid och fredagsmys har inspirerat henne till slutresultatet.

– Vi har arbetat med detta i över ett års tid och äntligen får vi visa upp slutresultatet. Finally Friday är i min mening det ultimata snackset till hemmakvällen och jag hoppas att svenska folket ska gilla och uppskatta det, säger Jannike Nordström.

Jannike Nordströms linschips Finally Friday kommer i smak av taco och cream cheese.

OLW Snacks Battle pågår i tio veckor och fram till den 11 juni 2023 då en vinnare koras. Det är du som konsument som röstar på din favoritsmak via en QR-kod som finns på baksidan av förpackningen. Linschipsen finns i butik från och med vecka 14.

Annons

– Det har varit en fröjd att arbeta med Jannike och Melina och vi är stolta över de produkter som nu tas ut till snackshyllorna landet runt. De är orädda, engagerar och har ungefär lika stora plattformar – alla ingredienser för ett rafflande OLW Snacks Battle, säger Johanna Torstensson, brand manager Orkla Confectionery & Snacks.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons