McDonald's börjar med sötpotatis pommes!

McDonald's börjar med sötpotatis pommes!

Sötpotatis pommes har blivit riktigt poppis på senare år och nu hakar McDonald's på trenden och lanserar Sweet Potato Fries i samband med sitt nya koncept McSelection!
16 maj, 2018
McDonald's börjar med sötpotatis pommes!

McDonald’s börjar med sötpotatis pommes!

McDonald’s nya koncept McSelection lägger fokus på premiumburgare och råvaror av hög kvalitet. En efterlängtad nyhet är Sweet Potato Fries med en tunn panering för en krispig utsida och en mjuk och saftig insida. Friesen saltas lätt vilket ger en fin kontrast till sötpotatisens söta och fylliga smak.

Recept: Krispiga sötpotatis pommes utan fritös

– Att äntligen kunna servera sötpotatis pommes är något vi är väldigt glada över. Vi har ofta fått frågan från våra gäster när de ska komma till Sverige, och då är det extra kul att kunna avslöja att det nu blir verklighet, säger Staffan Ekstam, Head of Food Strategy på McDonald’s, i ett pressmeddelande.

Utbudet i McSelection

Den första burgaren som ingår i McSelection är Clubhouse som går att få med nötkött, kyckling eller vegetarisk. Du har alltså större valfrihet när du köper mat på snabbmatskedjan. Burgarna inom McSelection kommer att varieras över tid men man ska alltid erbjuda tre olika smakprofiler. Utöver Clubhouse finns även på utvalda restauranger burgarna Truffles & Onions och Tasty Bacon.

Läs också: McDonald’s börjar med hemkörning

McDonald’s börjar med hemkörning genom Uber Eats.

McDonald’s börjar med hemkörning genom Uber Eats.

Artikeln publicerades först på Baaam.