Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Max nya burgare – Grand Deluxe Pepper Jack 'n' Chili

17 mar, 2021 
AvEmma Castman
AvEmma Castman
Tycker du om chili, men föredrar om det inte smakar för starkt? Då kan Max nya burgare Grand Deluxe Pepper Jack 'n' Chili vara något för dig!
Annons
7 tips för att lyckas med dina hamburgareBrand logo
7 tips för att lyckas med dina hamburgare

Max öppnade sin första restaurang 1968, och sedan dess har de försett gäster med både klassiska burgare och nytänkande alternativ. Det senaste tillskottet på menyn heter Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili, och beskrivs som en lagom stark nyhet med smak av picklad chili och krämig ost.

– Trots att Pepper Jack ’n’ Chili utgår från just chili är den inte för stark, utan väldigt smakrik med inslag av sötma, syrlighet, hetta och sälta. Vi var väldigt noga när vi tog fram burgaren så att hettan inte skulle bli för intensiv och lösningen blev att skruva upp smakerna och tona ner det starka en aning. Jag tycker att balansen vi landade i är perfekt avvägd, säger Jonas Mårtensson, chefskock på Max, i ett pressmeddelande.

Som vanligt går hamburgarna på Max att få med nötkött, halloumi eller Delifresh plant beef.

Max nya tillbehör: Chili Hot Fries

Den nya burgaren serveras på ett sesambröd tillsammans med picklad röd chili, Pepper Jack-ost, gul lök, isbergssallad och chilimajonnäs. För de som väljer nötkött som burgare tillkommer även bacon.

Annons

Därtill lanserar Max även ett nytt tillbehör till Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili, nämligen Chili Hot Fries – en variant på pommes men med smält cheddardip, hackad gul lök, picklad röd chili och chilimajonnäs på toppen.

– Jag ser Chili Hot Fries som en perfekt sidekick till Pepper Jack ’n’ Chili eller ett grymt snacks om man bara är lite sugen på något gott. Den är inte helt olik Cheese Fries men med en lite hetare touch, säger Jonas Mårtensson.

Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili och Chili Hot Fries kommer gå att beställa på samtliga Max-restauranger mellan den 18 mars och 19 maj.

Foto: Max

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons