Mattias Ljungberg och Roy Fares öppnar MR Cake

Mattias Ljungberg och Roy Fares öppnar MR Cake.

Nu öppnar ett nytt kafé för alla fikaälskare i Stockholm. På kafét MR Cake slår stjärnkonditorerna Mattias Ljungberg och Roy Fares sina (mjöl)påsar ihop för att erbjuda Stockholm oemotståndliga bakverk.
06 september, 2017
Så gör du semmelhotshots
0:53

Efter reklamen: Så gör du semmelhotshots

(0:53)

Slå på ljud

Stjärnkonditorerna Mattias Ljungberg och Roy Fares och har kombinerat sina kunskaper och på fredag öppnar deras gemensamma kafé MR Cake i centrala Stockholm.

– MR Cake är ett café och konditori som bygger på vår kärlek till hantverket, där amerikansk cafékultur möter svensk fika with a twist. Förutom en massa omotståndliga bakverk kommer vi även att servera frukost, lunch och brunch i en stilfull och varm miljö, skriver de två grundarna på kaféets Instagram.

Årets konditor x 2

Både Roy Fares och Mattias Ljungberg har utsetts till Årets Konditor. Roy Fares har synts till flitigt i tv-rutan i program som United States of Cakes och Dessertmästarna, medan Mattias Ljungberg medverkat i tv-program, varit en del av kocklandslaget samt tagit fram den omåttligt populära semmelwrapen på Tössebageriet i Stockholm.

Dörrarna till det nya kafét MR Cake öppnar kl. 7.30 på fredagen den åttonde september. Du hittar MR Cake i A House på Rådmansgatan 12 i Stockholm.

Recept: Roy Fares supersmarriga nutella cupcakes

MR Cake ligger i A House på Rådmansgatan 12 i Stockholm.

MR Cake ligger i A House på Rådmansgatan 12 i Stockholm.