Mattias Ljungberg och Roy Fares öppnar MR Cake

06 sep, 2017 
Mattias Ljungberg och Roy Fares öppnar MR Cake.
Nu öppnar ett nytt kafé för alla fikaälskare i Stockholm. På kafét MR Cake slår stjärnkonditorerna Mattias Ljungberg och Roy Fares sina (mjöl)påsar ihop för att erbjuda Stockholm oemotståndliga bakverk.
Annons
Så gör du semmelhotshots
Så gör du semmelhotshots

Stjärnkonditorerna Mattias Ljungberg och Roy Fares och har kombinerat sina kunskaper och på fredag öppnar deras gemensamma kafé MR Cake i centrala Stockholm.

– MR Cake är ett café och konditori som bygger på vår kärlek till hantverket, där amerikansk cafékultur möter svensk fika with a twist. Förutom en massa omotståndliga bakverk kommer vi även att servera frukost, lunch och brunch i en stilfull och varm miljö, skriver de två grundarna på kaféets Instagram.

Årets konditor x 2

Både Roy Fares och Mattias Ljungberg har utsetts till Årets Konditor. Roy Fares har synts till flitigt i tv-rutan i program som United States of Cakes och Dessertmästarna, medan Mattias Ljungberg medverkat i tv-program, varit en del av kocklandslaget samt tagit fram den omåttligt populära semmelwrapen på Tössebageriet i Stockholm.

Annons

Dörrarna till det nya kafét MR Cake öppnar kl. 7.30 på fredagen den åttonde september. Du hittar MR Cake i A House på Rådmansgatan 12 i Stockholm.

MR Cake ligger i A House på Rådmansgatan 12 i Stockholm.
MR Cake ligger i A House på Rådmansgatan 12 i Stockholm.
Annons