Marabou lanserar ny chokladkaka lagom till påsk

03 apr, 2017 
AvThowe Wagner Larsson
Vi har knappt hunnit hämta oss efter den senaste smaknyheten, Fudge & Havssalt, innan det nu är dags för nästa. Lagom till påsk lanserar Marabou den nya chokladkakan Toffee Whole Nut. Så här smakar den!
Annons
Marabous senaste smak med krämig fyllning och hela hasselnötter.

Big Taste Toffee Whole Nut är Marabous senaste smaknyhet och har en generös fyllning av krämig gräddkola och söt karamell. Fyllningen kompletteras med knapriga hasselnötter och hela kakan är draperad i Marabous klassiska mjölkchoklad.

– Vi vill alltid ligga i framkant när det kommer till att skapa variation för alla chokladälskare. Vi har jobbat med en kombination av klassiska smaker som tillsammans med vår mjölkchoklad nu levereras i en frikostig 300-grammare, säger Niklas Larsson, marknadsansvarig för Marabou.

Annons

Så smakar den

Redaktionen fick testa chokladkakan och den övergripande recensionen löd: mycket god karamellsås och tillräckligt söt utan att bli sliskig. Pluspoäng för de hela nötterna.

Nya Marabou Big Taste Toffee Whole Nut lanseras på Hemmakväll den 13 april 2017 kl. 12:00. Den finns i övriga butiker från och med vecka 20.

Toblerone har ändrat utseende.
Toblerone har ändrat utseende.
Annons
Innehåller annonslänkar