Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptSommarmatSomriga drinkar

Marabou lanserar ny chokladkaka lagom till påsk

03 apr, 2017 
AvThowe Wagner Larsson
Vi har knappt hunnit hämta oss efter den senaste smaknyheten, Fudge & Havssalt, innan det nu är dags för nästa. Lagom till påsk lanserar Marabou den nya chokladkakan Toffee Whole Nut. Så här smakar den!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Marabous senaste smak med krämig fyllning och hela hasselnötter.

Big Taste Toffee Whole Nut är Marabous senaste smaknyhet och har en generös fyllning av krämig gräddkola och söt karamell. Fyllningen kompletteras med knapriga hasselnötter och hela kakan är draperad i Marabous klassiska mjölkchoklad.

– Vi vill alltid ligga i framkant när det kommer till att skapa variation för alla chokladälskare. Vi har jobbat med en kombination av klassiska smaker som tillsammans med vår mjölkchoklad nu levereras i en frikostig 300-grammare, säger Niklas Larsson, marknadsansvarig för Marabou.

Annons

Läs även: Därför är det bra att äta choklad till kaffet

Så smakar den

Redaktionen fick testa chokladkakan och den övergripande recensionen löd: mycket god karamellsås och tillräckligt söt utan att bli sliskig. Pluspoäng för de hela nötterna.

Nya Marabou Big Taste Toffee Whole Nut lanseras på Hemmakväll den 13 april 2017 kl. 12:00. Den finns i övriga butiker från och med vecka 20.

Läs även: Ramaskri när Toblerone ändrar utseende!

Toblerone har ändrat utseende.
Toblerone har ändrat utseende.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons