Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptMat till Valborg

Lyxig och lättlagad helgmeny med passande vintips

10 okt, 2018 
AvRedaktionen
Lyxig och lättlagad helgmeny med passande vintips.
Krämig svampsoppa, grillad entrecôte och sammetslen chokladmousse. Här är en lyxig men lättlagad trerättersmeny signerad krögaren Pontus Frithiof. Vi tipsar även om passande viner!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

FÖRRÄTT:

Krämig karljohansvampsoppa med tryffel

Krämig och värmande soppa på karljohansvamp med färsk tryffel som sätter guldkant. Servera gärna med ett gott bröd.

Till receptet >>

Krämig karljohansvampsoppa med tryffel.
Krämig karljohansvampsoppa med tryffel.

HUVUDRÄTT:

Entrecôte med bakade tomater och potatismousseline

Grillad entrecôte med bakade tomater, haricots verts och potatismousseline smaksatt med tryffel och Madeirasky.

Till receptet >>

Entrecôte med bakade tomater och potatismousseline.
Entrecôte med bakade tomater och potatismousseline.

EFTERRÄTT:

Mjölkchokladmousse med marinerade körsbär

Sammetslen chokladmousse med syrliga körsbär och en klick grädde. Vintipset ger efterrätten en extra dimension!

Till receptet >>

Mjölkchokladmousse med marinerade körsbär.
Mjölkchokladmousse med marinerade körsbär.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons