Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Lyxig och lättlagad helgmeny med passande vintips

10 okt, 2018
AvRedaktionen
Lyxig och lättlagad helgmeny med passande vintips.
Krämig svampsoppa, grillad entrecôte och sammetslen chokladmousse. Här är en lyxig men lättlagad trerättersmeny signerad krögaren Pontus Frithiof. Vi tipsar även om passande viner!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

FÖRRÄTT:

Krämig karljohansvampsoppa med tryffel

Krämig och värmande soppa på karljohansvamp med färsk tryffel som sätter guldkant. Servera gärna med ett gott bröd.

Till receptet >>

Krämig karljohansvampsoppa med tryffel.
Krämig karljohansvampsoppa med tryffel.

HUVUDRÄTT:

Entrecôte med bakade tomater och potatismousseline

Grillad entrecôte med bakade tomater, haricots verts och potatismousseline smaksatt med tryffel och Madeirasky.

Till receptet >>

Entrecôte med bakade tomater och potatismousseline.
Entrecôte med bakade tomater och potatismousseline.

EFTERRÄTT:

Mjölkchokladmousse med marinerade körsbär

Sammetslen chokladmousse med syrliga körsbär och en klick grädde. Vintipset ger efterrätten en extra dimension!

Annons

Till receptet >>

Mjölkchokladmousse med marinerade körsbär.
Mjölkchokladmousse med marinerade körsbär.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons