Liten sommarbuffé med mycket smak

Liten sommarbuffé med mycket smak.

En liten, men alldeles perfekt, buffé med somriga smaker. Börja med soppa, fortsätt med pastasallad och avsluta med marängtårta. Buffén är beräknad för 10 personer, men går förstås enkelt att göra till fler.
06 juli, 2018

FÖRRÄTT:

Grön soppa med gurka och avokado

Ett smart buffétrick är att servera en soppa som är god även kall. Med lyxig topping och knaprigt tillbehör blir det en succé.

Till receptet >>

Grön soppa med gurka och avokado.

Grön soppa med gurka och avokado.

HUVUDRÄTT:

Pastasallad med tonfisk och rostbiff

Krämig pastasallad inspirerad av klassikern vitello tonnato – kalvkött med tonfisksås. Det salta från tonfisken passar till det rustika köttet.

Till receptet >>

Pastasallad med tonfisk och rostbiff.

Pastasallad med tonfisk och rostbiff.

EFTERRÄTT:

Marängtårta med grädde, bär och nötter

Marängbottnarna kan du göra i förväg. Sedan är det bara att montera ihop tårtan och toppa med grädde, bär och nötter när det är dags.

Till receptet >>

Marängtårta med grädde, bär och nötter.

Marängtårta med grädde, bär och nötter.

Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft