Populärt: MatDrinkarVegetarisktAlla receptSommarmatSomriga drinkarGrillat

Leila Lindholm och Niklas Ekstedt lanserar podcasten Eat this!

02 apr, 2015 
AvCassandra Lindblom
På skärtorsdagen släpper Leila Lindholm och stjärnkocken Niklas Ekstedt podcasten Eat This! Podden är ett livligt samtal om livet, resor, mat och hemligheterna i restaurangvärlden.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Leila Lindholm och Niklas Ekstedt lanserar podcasten Eat this!
Leila Lindholm och Niklas Ekstedt lanserar podcasten Eat this!

Leila och Niklas nystar i ämnen som mansdominansen i kockbranschen och hur man bäst löser vardagsmaten som småbarnsförälder. De avslöjar även hur det går till bakom kulisserna när man spelar in matlagningsprogram och Leila berättar hur hon hittade Melker Andersson sovandes i en tvätthög.

– Vi är båda småbarnsföräldrar, med många gemensamma nämnare men med helt olika approach på vår matlagning därför kändes det extra spännande att få göra en podcast tillsammans med Niklas Ekstedt, säger Leila Lindholm

– Jag är väldigt nyfiken på Leila som person och vad som driver henne i allt hon gör. Det i kombination med båda vårt nästintill nördiga intresse för mat gör att våra diskussioner blir både hetlevrade och underhållande, säger Niklas Ekstedt.

Podden spelas in på måndagar och en ny episod släpps varje torsdag under 2015. Första episoden finns ute på Itunes den 2 april.

Annons