Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Leila lanserar Sweet Home Collection

05 okt, 2015 
AvCassandra Lindblom
Annons
leila2

Leila Lindholm kan det här med att ha många bollar i luften!

Just nu är hon inte bara aktuell som en av deltagarna i Kockarnas kamp på TV4 utan även med en sprillans ny kollektion vid namn Sweet Home Collection i samarbete med Ellos.se. (reklamlänk) Kollektionen släpps i oktober och är framtagen för att ge inspiration till lustfylld matlagning.

Sweet Home Collection består övervägande av textilprodukter för hemmets alla rum där inspirationen hämtas från den amerikanska östkusten. Färgpaletten är övervägande blå och vit med mycket mönster i både randigt, blommigt och stjärnor. Kollektionen innehåller allt från förkläden, kökshanddukar, servetter, grytvantar, till bäddset och mattor.

Annons

Här hittar du smakprov ur kollektionen samt recepten på rätterna Leila bjöd på under pressvisningen. Här hittar du fler av Leilas inspirerande rätter.

leila8
leila3
leila1
Annons
leial12
leila4

  

Annons

Leila tillsammans med Elle mat & vins chefredaktör och bloggare Suzanne Ribbing. 

leila7
leila11

Samtliga recept kommer från Leilas nya bok, Fresh Foodie!

Annons
leila6
leila9
leila10
Annons
leila5

Under våren 2016 kommer kollektionen att utökas med ytterligare produkter.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons