Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptMat till Valborg

Krusbärssoppa med Keso och linfrö

26 jan, 2016 
AvRedaktionen
Krusbärssoppa med Keso och linfrö.
Den här ljuvliga soppan har både smak av syrliga krusbär och nygräddad äppelpaj med kanel. Servera den med päron, en klick Keso med linfrön och knäckebröd.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 port

Du behöver:

250 g cottage cheese (Keso)

2 msk linfrön

1 päron

1 liter Sagolika Äpple- och Krusbärssoppa med kanel

4 knäckebröd

Gör så här:

1. Rör ihop cottage cheese med linfrö. Skär päronet i små tärningar.

2. Servera soppan varm eller kall med pärontärningar, en klick cottage cheese med linfrön och knäckebröd.

Krusbärssoppa med Keso och linfrö.
Krusbärssoppa med Keso och linfrö.

Recept och foto: Sagolika Fruktsoppor/Arla

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons