Koskenkorva Vodka 7 Botanicals – perfekt till midsommar

Koskenkorva Vodka 7 Botanicals – perfekt till midsommar

Lagom till att vi börjar planera midsommarfirandet på allvar kommer årets upplaga av den populära Koskenkorva Vodka 7 Botanicals som är inspirerad av midsommartraditionen att plocka sju sorters blommor.
04 maj, 2023
Så blandar du en midsommarshot i fyra enkla steg
0:17

Efter reklamen: Så blandar du en midsommarshot i fyra enkla steg

(0:17)

Slå på ljud

Ett tydligt sommartecken är att den omåttligt populära vodkan Koskenkorva Vodka 7 Botanicals återigen är tillbaka! Med sin smakrika och expressiva insida samt blomstrande och expressiva utsida hyllar skapelsen Nordens ljus och långa sommarnätter och hämtar sin inspiration från vår midsommartradition att plocka sju sorters blommor.

En av de mest kända folkliga traditionerna i Norden på midsommarafton är just den att plocka sju olika sorters växter som man sedan lägger under huvudkudden, så drömmer vi om vår framtida äkta hälft. I Koskenkorva Vodka 7 Botanicals sammanflätas det gedigna hantverket med midsommarens gåtfullhet och resulterar i en fantastisk produkt både invändigt som utvändigt.

Doft och smak i 2023 års utgåva kännetecknas som tidigare av klassiska uppfriskande citrusaktiga aromer samt inslag från växtriket. I år består de blommiga och örtiga tonerna av björk, tranbär och ljung. Utöver detta finns tydliga och förtjusande toner av rökighet i både doft och smak, en tribut till de traditionsenliga midsommareldarna i Finland.

Koskenkorva Vodka 7 Botanicals (56328) är en nyhet sedan den 2 maj och kan beställas till din närmaste Systembolagsbutik.

Koskenkorva Vodka 7 Botanicals (56328) är en nyhet sedan den 2 maj och kan beställas till din närmaste Systembolagsbutik.

Benjamin Ilmoni
5 friska drinkar till midsommar

Årets begränsade upplaga är den fjärde i ordningen i den folkkära serien och den unika sommarvodkan har sedan den introducerades belönats med flera prestigefulla priser i den framstående tävlingen Spirits Business Vodka Masters varav en guldmedalj 2021.

– Konsumenter värdesätter genuina produkter som är kopplade till en specifik plats och som bär på och berättar en historia. Därför är jag otroligt stolt över att kunna presentera årets version av den här vodkan som gör just det. Det här är ett måste till sommarens tillställningar och avnjuts bäst som en shot eller som bas i en läcker sommardrink, säger Heini Suominen, Senior Brand Manager på Anora.

SE OCKSÅ: Drinkklassikern Bellini – så här gör du
0:38

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Drinkklassikern Bellini – så här gör du

(0:38)

Slå på ljud