Klassisk påskmeny – med en twist!

Klassisk påskmeny – med en twist!

Välkomna våren med ett riktigt god påskmeny med klassiska rätter som ägg, sparris, lax och lamm – fast med en twist! Bjud in dina vänner och njut tillsammans.
17 april, 2019

FÖRDRINK:

Äggtoddy med mörk rom

Klassisk påskdrink som är perfekt före eller efter middagen!

Till receptet >>

Äggtoddy med mörk rom.

Äggtoddy med mörk rom.

FÖRRÄTT:

Friterad sparris med vaktelägg, rökt lax, löjrom och avokadokräm

Lägg upp allt på ett stort fat och låt alla plocka och ta för sig.

Till receptet >>

Friterad sparris med vaktelägg, rökt lax, löjrom och avokadokräm.

Friterad sparris med vaktelägg, rökt lax, löjrom och avokadokräm.

HUVUDRÄTT:

Spenatfylld lammstek med myntayoghurt och balsamicotomater

Saftig och god stek med både mellanöstern- och vårsmaker.

Till receptet >>

Spenatfylld lammstek med myntayoghurt och balsamicotomater.

Spenatfylld lammstek med myntayoghurt och balsamicotomater.

TILLBEHÖR:

Tabbouleh

Smakrikt tillbehör som du kan använda istället för potatis.

Till receptet >>

Tabbouleh.

Tabbouleh.

EFTERRÄTT:

Brownie med chokladganache och mangosorbet

Krydda med lite chili för att ge chokladen en extra skjuts.

Till receptet >>

Brownie med chokladganache och mangosorbet.

Brownie med chokladganache och mangosorbet.

Klicka här för ännu fler påskrecept >>

Av: Liselotte Forslin
Foto: Lennart Weibull