Klassisk påskmeny – med en twist!

  • AvRedaktionen
Klassisk påskmeny – med en twist!
Välkomna våren med ett riktigt god påskmeny med klassiska rätter som ägg, sparris, lax och lamm – fast med en twist! Bjud in dina vänner och njut tillsammans.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

FÖRDRINK:

Äggtoddy med mörk rom

Klassisk påskdrink som är perfekt före eller efter middagen!

Till receptet >>

Äggtoddy med mörk rom.
Äggtoddy med mörk rom.

FÖRRÄTT:

Friterad sparris med vaktelägg, rökt lax, löjrom och avokadokräm

Lägg upp allt på ett stort fat och låt alla plocka och ta för sig.

Till receptet >>

Friterad sparris med vaktelägg, rökt lax, löjrom och avokadokräm.
Friterad sparris med vaktelägg, rökt lax, löjrom och avokadokräm.

HUVUDRÄTT:

Spenatfylld lammstek med myntayoghurt och balsamicotomater

Saftig och god stek med både mellanöstern- och vårsmaker.

Till receptet >>

Spenatfylld lammstek med myntayoghurt och balsamicotomater.
Spenatfylld lammstek med myntayoghurt och balsamicotomater.

TILLBEHÖR:

Tabbouleh

Smakrikt tillbehör som du kan använda istället för potatis.

Till receptet >>

Tabbouleh.
Tabbouleh.

EFTERRÄTT:

Brownie med chokladganache och mangosorbet

Krydda med lite chili för att ge chokladen en extra skjuts.

Till receptet >>

Brownie med chokladganache och mangosorbet.
Brownie med chokladganache och mangosorbet.

Klicka här för ännu fler påskrecept >>

Av: Liselotte Forslin
Foto: Lennart Weibull

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!