Klassisk påskmeny – med en twist!
17 apr, 2019
AvRedaktionen

Välkomna våren med ett riktigt god påskmeny med klassiska rätter som ägg, sparris, lax och lamm – fast med en twist! Bjud in dina vänner och njut tillsammans.
Annons
FÖRDRINK:
Äggtoddy med mörk rom
Klassisk påskdrink som är perfekt före eller efter middagen!

FÖRRÄTT:
Friterad sparris med vaktelägg, rökt lax, löjrom och avokadokräm
Lägg upp allt på ett stort fat och låt alla plocka och ta för sig.

HUVUDRÄTT:
Spenatfylld lammstek med myntayoghurt och balsamicotomater
Saftig och god stek med både mellanöstern- och vårsmaker.
Annons

TILLBEHÖR:
Tabbouleh
Smakrikt tillbehör som du kan använda istället för potatis.

EFTERRÄTT:
Brownie med chokladganache och mangosorbet
Krydda med lite chili för att ge chokladen en extra skjuts.
Annons

Av: Liselotte Forslin
Foto: Lennart Weibull
Annons
Innehåller annonslänkar