Populärt: Mat Vegetariskt Alla recept Midsommarmat Midsommardrinkar Grillat Vintips till middagen Sommarmat

Helgmeny med blinier, cajunkyckling och nice cream

02 nov, 2017
AvRedaktionen
Helgmeny med blinier, cajunkyckling och nice cream.
Veckans helgmeny består av blinier till förrätt, cajunkyckling till huvudrätt och nyttig nice cream till efterrätt. Till det en riktigt god fördrink!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

FÖRDRINK:

Monza

Gillar du Aperol Spritz gillar du säkert även Monza, en drink med campari, vodka och äppeljuice.

Till receptet >>

Monza.
Monza.

FÖRRÄTT:

Blinier med löjrom och västerbottensost

Frasiga blinier med lyxig löjrom, västerbottensost, pepparrot och crème fraiche. Ett perfekt tilltugg!

Till receptet >>

Blinier med löjrom och västerbottensost.
Blinier med löjrom och västerbottensost.

HUVUDRÄTT:

Cajunkyckling med ugnsbakad sötpotatis

Fritera kycklingen i polenta och servera med ugnsbakad sötpotatis, coleslaw och sötstark honungsdijon.

Annons

Till receptet >>

Cajunkyckling med ugnsbakad sötpotatis.
Cajunkyckling med ugnsbakad sötpotatis.

EFTERRÄTT:

Nice cream med nötter och kolasås

Vi älskar allt med de här receptet: bananglassen, kombinationen av kokos och jordnötter och kolasåsen!

Till receptet >>

Nice cream  med nötter och kolasås.
Nice cream med nötter och kolasås.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons