Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Här är kändisarna som tävlar i Hela kändis-Sverige bakar 2024

07 mar, 2024 
AvNami Kawakita
Här är kändisarna som tävlar i Hela kändis-Sverige bakar 2024
Gabriel Liljevall
Tolv kändisar, indelade i sex par, tar nu an sig utmaningen att briljera med sina bakverk i Hela kändis-Sverige bakar. Vilket kändispar bakar sig hela vägen till toppen?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Därför är bakning bra för din hälsaBrand logo
Därför är bakning bra för din hälsa

Det är återigen dags för nya kändispar att inta tävlingstältet på Ulriksdals slott i Solna. Det kommer jäsas, knådas, spritsas och dekoreras – allt under tidspress och på bästa sändningstid! Kändisarna tävlar i par och tillsammans utsätts de varje vecka för kreativa och tuffa utmaningar i form av läckra bakverk som sedan ska bedömas av mästerbagaren Johan Sörberg och toppkonditorn Elisabeth Johansson. Programmet leds som tidigare av Tina Nordström.

– Det har varit en fantastisk säsong på Ulriksdals slott i sommarskrud. Vi har haft ett roligt gäng som bjudit på sig själva och tagit ifrån tårna med fjäderboa och höga klackar. Men ju längre in i tävlingen vi har kommit har vi även fått se på riktiga tävlingsådror, säger programledaren Tina Nordström.

Annons

Årets kändispar som tävlar:

  • Martin Lindberg & Micael Dahlen
  • Anna Blomberg & Emma Molin
  • Gunilla von Platen & Bathina Philipson
  • Julia Franzén & Bingo Rimér
  • Linda Pira & Jasmine Gustavsson
  • Pablo Leiva Wenger & Felipe Leiva Wenger
Tolv kändisar tävlar i sex par om vilka som blir årets kändis-hemmabagare
Gabriel Liljevall

Det par som tar hem titeln årets kändis-hemmabagare 2024 får även 50 000 kronor att skänka till valfri välgörenhetsorganisation. Hela kändis-Sverige bakar har premiär den 4 april på TV4 Play och TV4.

Foto: Gabriel Liljevall

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons