Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Hallonbellini med mousserande

13 feb, 2017 
AvRedaktionen
Hallonbellini med mousserande.
Hallonbellini med mousserande vin och hallonpuré. Lika enkel som god. Ett tips är att göra dubbel sats av hallonpurén när du ändå är igång. Du vill garanterat ha påfyllning!
Annons

2 glas

Du behöver:

1 flaska mousserande vitt vin (med eller utan alkohol)

2–3 msk hallonpuré (mixa 1 dl hallon och 1–2 msk florsocker)

Gör så här:

1. Mixa färska eller tinade hallon tillsammans med 1–2 matskedar florsocker.

2. Låt stå kallt en stund om bären inte varit frysta och purén inte redan är kall.

3. Skeda upp 2–3 matskedar puré i ett champagneglas, fyll upp med kallt mousserande vin.

Hallonbellini med mousserande.
Hallonbellini med mousserande.

Av: Anna Wendt
Foto: Lisa Björner

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons