Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Håll köket skinande rent – med en brustablett

06 apr, 2023 
AvNami Kawakita
Håll köket skinande rent – med en brustablett
Håll köket, och resten av ditt hem, rent med en brustablett och varmt vatten. Den nya revolutionerade rengöringstabletten är dessutom vegansk och skonsam mot miljön!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så fyller du diskmaskinen på bästa sättBrand logo
Så fyller du diskmaskinen på bästa sätt

Sini är ett finländskt familjeföretag vars städprodukter har en självklar plats i varje finländares hem. Äntligen har deras revolutionerande produkter kommit till Sverige!

Idén är enkel. Företag fraktar sina plastflaskor med rengöringsmedel över hela världen för att de ska hamna i en butikshyllan nära dig och dessa flaskor innehåller runt 95 procent vatten. Så Sini frågade sig om det inte fanns ett vettigare alternativ?

Och det finns det! Det innovativa med Sini är att du lägger en rengöringstablett i en tom flaska, fyller på med varmt vatten – och vips har du städspray! För dig innebär det att du slipper släpa på plastflaskor när din rengöring är slut och för miljön innebär det helt enkelt mindre plast.

Annons

Rengöringsabletterna tillverkas i Finland och är de första i världen med Svanenmärkning. De är allergivänliga, veganska och biologiskt nedbrytningsbara. Inte nog med det så är de bevisat effektiva – städresultatet är verifierat av en tredje part i laboratorium. Flaskorna är stilrena och dess avskalade design gör att du gott kan låta de stå framme. Smartare städning med mindre plastavfall!

Sinis rengörningstabletter kommer i fem sorter, en tillägnad varje typ av städning: allrengöring, kök, badrum, fönster och toalett. Utöver att ha olika färg och doft har tabletterna olika pH-värde, eftersom spraymedlet bör anpassas till rum och yta.

När rengöringsmedlet är slut är det bara en ny rengöringstablett och varmvatten som behövs, flaskan finns redan
Köksrengöringen kommer med en frisk citrondoft som neutraliserar matlukt och är effektivt mot fett och smuts.

KÖK

Med en frisk citrondoft är rengöringsmedlet perfekt för alla ytor i köket. Det neutraliserar matlukt och är effektivt mot fett och smuts.

Annons

Allrengöring

En fräsch doft av grapefrukt och ett neutralt pH-värde passar vårt allrengöringsmedel utmärkt för de flesta ytor i hemmet.

TOALETT

Med en fräsch doft av eukalyptus passar det här blekande rengöringsmedlet perfekt för toalettstolens alla ytor. WC-rengöringsmedlet är effektivt mot såväl smuts och kalk som dåliga lukter.

Badrum

Med en len lavendeldoft ger det här rengöringsmedlet dig ett härligt rent badrum och tack vare det låga pH-värdet är det effektivt mot kalk och rost.

Fönster

Det friskt havsdoftande fönsterrengöringsmedlet är effektivt och räcker länge. Rengöringsmedlet torkar långsamt och ger dig skinande rena glas- och spegelytor utan ränder.

Sinis flaskor kommer i en stilren design som man kan låta stå framme

När du köper Sini första gången får du en flaska och medföljande tabletter, som ger dig två påfyllningar rengöringsmedel à 500 ml. Därefter behöver du bara köpa nya rengöringstabletter när sprayen är slut.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons