Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptMat till Valborg

Grand Hôtel Stockholm är utsett till norra Europas bästa hotell

03 okt, 2023 
AvNami Kawakita
Grand Hôtel Stockholm är utsett till norra Europas bästa hotell
Idag tillkännager Condé Nast Traveler resultatet av sin årliga Readers’ Choice Awards, där Grand Hôtel Stockholm har blivit framröstade till norra Europas bästa hotell!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Condé Nast Traveler är en inspirerande resetidning där du hittar allt från magiska kryssningar och tropiska öar till stökiga storstäder och milslånga stränder. Mer än 520 000 resenärer och läsare från Condé Nast Traveler har betygsatt sina reseupplevelser och de platser de mest ser fram emot att återvända till runt om i världen. På plats nummer ett inom kategorin Norra Europas bästa hotell återfinns Grand Hôtel Stockholm.

På plats nummer ett inom kategorin Norra Europas bästa hotell återfinns Grand Hôtel Stockholm hos Condé Nast Traveler.

– Vi på Grand Hôtel är otroligt stolta och glada över att ha blivit utnämnda till norra Europas bästa hotell i Condè Nast Traveler’s Choice Awards 2023. Vår uttalade vision är just detta och därför blir utmärkelsen ett vackert kvitto på allt det detaljrika och femstjärniga arbetet som utförs dygnet runt här på hotellet. Vi ser fram emot att fortsätta välkomna resenärer till vår vackra destination på Blasieholmen i Stockholm och jag vill rikta ett stort tack till våra fantastiska gäster och alla våra medarbetare som gjort detta möjligt, säger Pia Djupmark, VD Grand Hôtel Stockholm.

Readers’ Choice Awards anses vara en av de mest prestigefyllda utmärkelserna inom resebranschen och en tydlig symbol för framstående prestationer inom resesektorn.

Pia Djupmark, VD Grand Hôtel Stockholm
Pia Djupmark, VD Grand Hôtel Stockholm

Readers’ Choice Awards 2023 finns publicerad på Condé Nast Travelers hemsida och firas i tidningens novembernummer. Läs mer här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons