Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptSommarmatSomriga drinkarMidsommarmat

Grand Hôtel lanserar doftljus med champagne

15 dec, 2015 
Grand Hôtels ljus doftar champagne.
Grand Hôtel i Stockholm har lanserat ett exklusivt doftljus med doft av champagne. Ljuset är tillverkat för hand och varsamt blandat av naturligt vax med högkvalitativa doftkoncentrat.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Grand Hôtels doftljus rymmer noter av vindruva, nyutsprungen ros, solmogen persika och vit mysk. Doften är speciellt framtagen för att ge en bubblande fräsch och samtidigt gemytlig atmosfär.

– Vi vill kunna erbjuda våra kunder produkter som ger en atmosfär av Grand Hôtel i det egna hemmet. Sedan tidigare finns vårt eget te, en guldtvål och en guldlotion i vårt sortiment – och nu kan vi även addera ett fantastiskt doftljus vilket känns väldigt härligt, berättar Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel.

Doftljuset kostar 595 kr och finns att köpa på Grand Hôtels hemsida eller i Grand Hôtels boutique: Grand Affections. Butiken är öppen alla dagar i veckan, mellan kl. 08.00 och kl. 22.00.

Grand Hôtels doftljus kostar 595 kr.
Grand Hôtels doftljus kostar 595 kr.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons