Fyrarättersmeny med överraskande smaker

Smakrik succémeny

Bjud på en överraskande meny med nya smaker, texturer och kombinationer. Krispiga minipajer med krabbafyllning, krämig ärtsoppa, smakrik lax och en drömmigt god browniekaka som efterrätt.
27 mars, 2020

1. Minipajer med krabba och rom

Smaskigt tilltugg till alla tillfällen. Krispig botten med mjuk och härlig krabbfyllning som toppas med svart rom – mums!

Till receptet >>

Minipajer med krabba och rom

Minipajer med krabba och rom.

2. Grön ärtsoppa

Bjud på en härligt grön ärtsoppa. Krämig, pigg och grön – en härlig förrätt! Toppa med färska ärtskott och servera den kall för bästa upplevelse.

Till receptet >>

Grön ärtsoppa

Grön ärtsoppa.

3. Laxfiléer med sötpotatismos och mandelströssel

En supergod huvudrätt med det lilla extra. Galet gott med knaprigt mandelströssel och krämigt mos uppdaterat med sötpotatis.

Till receptet >>

Laxfiléer med sötpotatismos och mandelströssel

Laxfiléer med sötpotatismos och mandelströssel.

4. Browniekaka med hallonmousse och chokladganache

Choklad och hallon är en älskvärd kombination, och chokladganache lyfter den läckra kakan till nya höjder. Toppa med färska hallon och njut. Testa och se själv!

Till receptet >>

Browniekaka med hallonmousse och chokladganache

Browniekaka med hallonmousse och chokladganache.

Av: Emma Martiny, Julie Hey, Columbus Leth
Foto: Winnie Methmann, Nina Malling, Columbus Leth, Betina Hastoft

LÄS MER:

Smakrik meny med det där lilla extra i detaljerna

Lyxig och fräsch trerättersmeny

Romantisk helgmeny med frisk fördrink