Populärt: MatDrinkarVegetarisktAlla receptSommarmatSomriga drinkarGrillat

Frozen yoghurt-­pinnar

09 jul, 2024 
AvLouisa Lorang
Recept på frozen yoghurt-pinnar
columbus leth
Det är klart man får äta glass till frukost på sommaren! I alla fall om man gjort dessa oemotståndliga frozen yoghurt-pinnar!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Chokladgröt toppad med rostade mandlar och smörögaBrand logo
Chokladgröt toppad med rostade mandlar och smöröga

Frozen yoghurt-­pinnar

Varför inte ta en glasspinne till frukost? En uppiggande och fräsch start på dagen.

Annons

6 glassar

Du behöver:

5 dl grekisk yoghurt, 10%
100 g lemon curd
¾ dl flytande honung
125 g hallon
2 persikor

Gör så här:

  1. Blanda yoghurt, lemon curd och honung i en skål eller bunke.
  2. Skölj hallonen och persikorna. Skär persikorna i mindre bitar. Rör ner i yoghurtblandningen.
  3. Häll massan i glassformar och ställ in i frysen. Stick i en glasspinne efter ca 1 timme och frys vidare i minst 4 timmar, gärna över natten.

Foto: Columbus Leth

Annons