Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Följ med Daniel Lakatosz på matresa till Italien

14 jun, 2018 
Följ med Daniel Lakatosz till Emilia Romagna.
Gillar du italiensk mat och vin? Nu har du en unik möjlighet att följa med ELLE mat & vins bloggare Daniel Lakatosz på en mat- och vinresa till Italien.
Annons

Resan går av stapeln 20-23 september och destinationen är Emilia Romagna i norra Italien. Regionen, vars huvudstad är Bologna, är känd för att vara ett gastronomiskt mecka.

Med på resan är ELLE mat & vins bloggare Daniel Lakatosz, känd från Sveriges Mästerkock, och den prisbelönta kocken Stefan Karlsson.

Stefan driver i dag några av landets främsta restauranger och har tre gånger uppmärksammats med en stjärna i Guide Michelin. Han har även tagit emot en mängd priser genom åren, bland annat Årets Kock och Årets Krögare.

Upplägget för resan

Under en långhelg äter vi oss igenom en av Italiens främsta matregioner – området runt Bologna. Här upplever vi det vackra italienska landskapet under en cykeltur, besöker en lokal osttillverkare och smuttar på vin i världsklass. Du får även chansen att laga mat tillsammans med Stefan.

Boendet

Vi bor strax utanför Bologna i det lyxiga men familjära hotellet Villa Valfiore från 1600-talet. Villa Valfiore är en omgjord vacker gård som ligger vid en månghundraårig park med ett fint poolområde där man kan koppla av. Här kan du njuta av bland annat spa och fantastisk mat på hotellets restaurang.

Följ med Stefan Karlsson till Emilia Romagna. Foto: IBL
Följ med Stefan Karlsson till Emilia Romagna. Foto: IBL

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons